BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

ACCIDENT CU VICTIME LA BERBEŞTI: Patru victime, după ce un şofer de 20 ani s-a izbit cu maşina de un gard, apoi de un podeţ

Azi, 15 aprilie, la ora 05.15, polițiștii Secției 5 Ocna Șugatag au fost sesizați prin S.N.U.A.U.112 cu privire la faptul că pe D.N. 18, în localitatea Berbești, a avut loc un accident rutier soldat cu victime.

Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism condus de un tânăr de 20 de ani din Oncești, dinspre Ferești înspre Vadu Izei, a ieșit de pe partea carosabilă, moment în care a intrat în coliziune cu gardul unui imobil, oprindu-se într-un podeț.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a șoferului, a doi pasageri de 16 și 17 ani, precum și a unei pasagere de 16 ani.

Victimele au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0.89 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

ACTUALIZARE

Fata de 16 ani a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare în stare gravă. Aceasta a fost supusă unei intervenții chirurgicale complexe, iar în acest moment este pe secția Anestezie Terapie Intensivă.

Te-ar putea interesa si

FOTO INCREDIBIL / SĂLIȘTEA DE SUS: Și-a făcut casă din lemn în jurul stâlpului de electricitate. Are oare autorizație de construcție?

Vasile Dale

PLAN ROŞU DE INTERVENŢIE LA SATU MARE: Zece victime în urma unui accident petrecut la Ciuperceni (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

INCENDIU VIOLENT: AUTOCAR PLIN CU 50 DE PELERINI A LUAT FOC IN PASUL GUTAI (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

2 mesaje

Calin aprilie 17, 2023 at 10:36 am

Sunt Pastile si minuni se intampla , sa speram ca asa va fi si cu acea tanara !

Raspunde
NoName aprilie 19, 2023 at 10:38 am

Tanara a murint, din pacate. Sper ca mucosul ala tampit cu lipsa de educatie de la parinti sa aiba constiinta incarcata toata viata lui

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.