BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

Miracol la biserica arsă de Florii, din Borșa. Sute de credincioși au venit să vadă minunea

Credința nu a putut fi mistuită de flăcări. La Borșa, sute de enoriași s-au adunat împreună cu preotul paroh, la biserica din lemn care a ars în Duminica Floriilor.

Ca prin miracol, crucea bisericii și icoana cu răstignirea Mântuitorului Iisus Hristos, nu au fost atinse de foc.

„S-a făcut curățenie aici, o organizare frumoasă, ca să putem oficia slujba. În fiecare seară am făcut Deniile și Prohodul Mântuitorului. A rămas din biserică Sfântul Antimis”, a spus preotul.

Biserica de lemn din Borșa a luat foc în Duminica Floriilor, aproape în întregime. Patru echipaje de stingere au fost la fața locului pentru a opri incendiul.

Click pe link pentru a vedea imagini video: https://www.antena3.ro/actualitate/inedit/miracol-biserica-de-lemn-ars-borsa-671586.html

Te-ar putea interesa si

Armin van Buuren, la UNTOLD 2023. Revine la festivalul din Cluj-Napoca după o pauză de trei ani

Vasile Dale

ACCIDENT LA JUCU: Coliziune între două maşini conduse de maramureşeni. O femeie rănită (FOTO)

Vasile Dale

CAZUL DE LA VIȘEU DE SUS: Fondatorul taberei de reeducare, arestat pentru că ar fi bătut minori, este apărat de localnici

Vasile Dale

3 mesaje

Chupacabra aprilie 16, 2023 at 4:28 pm

Metalele nu se topesc decat lin furnale, unde se folosesc combustibili care pot degaja temperaturi mult mai superioare decat cele degajate de arderea lemnului. Mergeți acuma fraierilor sa dați bani.

Raspunde
Ionuc timiș aprilie 16, 2023 at 7:55 pm

Bisericile unde nu se fac minuni sau nu plîng icoane ,sunt biserici sarace ,normal ca trebuie sa spuna ca s-a intmplat o minune ,altfel creduli nu deschid portofelele , veți vedea ca vor face o biserica mai mare ,vor sa aduca la borsa moaște de pupat ,de aceeia a ars Biserica pentru aș extinde afacerea

Raspunde
5533 aprilie 19, 2023 at 1:26 am

De moaste am auzit si eu ,este zona turistica si acolo vor sa atraga cit mai multi turisti , alti la moaste vara si iarna la schi , e destept primarul ,se misca bine cu afacerile , si el a extins afacerea lui personala ,tot cu foc !!!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.