BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

AVEM IMAGINILE NENOROCIRII DE LA BERBEȘTI – Fata de 16 ani aruncată prin parbrizul mașinii conduse de un tânăr beat criță este în comă la ATI

Avem imaginile nenorocirii de la Berbești produse vineri dimineața pe drumul național 18. Vă reamintim că vineri dimineața un șofer de 20 ani s-a urcat la volan rupt de beat în Ajun de Înviere. Avea 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Și nu s-a urcat singur în mașină, ci însoțit de trei minori: un băiat de 16 ani, altul de 17 ani și o adolescentă de 16 ani. Într-o curbă de pe DN18 din Berbești nu a mai văzut drumul, a trecut pe contrasens și s-a izbit violent de un podeț din beton. Toți patru au fost răniți.

Cel mai grav este fata de 16 ani aflată pe bancheta din spate care a fost aruncată prin parbriz. Aceasta a ajuns la Spitalul din Baia Mare unde medicii au operat-o de urgență însă starea ei este este extrem de gravă fiind internată pe ATI în comă.

CITEȘTE AICI CE SPUNE POLIȚIA

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Spectator leşinat la Campionatul Mondial de Orientare pentru Tineret

Redactie

MISIUNE IMPOSIBILĂ: Tânăr atacat de insecte în munții Gutâi, preluat de un elicopter SMURD. Posibil în șoc anafilactic (VIDEO)

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO: Tragedie la Ruscova – Un bărbat s-a răsturnat cu tractorul și a murit

Vasile Dale

4 mesaje

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.