BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul Istoric

Un tânăr din Poienile de sub Munte beat criță și fără permis a căzut cu motocicleta

 Azi noapte, la ora 00.50, polițiștii din Vişeu de Sus au fost sesizați cu privire la faptul că în localitatea Poienile de Sub Munte, a avut loc un accident rutier soldat cu victimă.

Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un tânăr de 24 de ani din Poienile de Sub Munte, în timp ce conducea un moped pe D.C. Zacvajnița, a ajuns în dreptul unui imobil, unde s-a dezechilibrat și a căzut de pe moped.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a tânărului motiv pentru care a fost transportat la Spitalul Vișeu de Sus în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorul mopedului a fost testat  alcoolscopic cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat fiindu-i prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu deține permis de conducere.

În cauză, se efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

foto arhivă cu titlu ilustrativ

Te-ar putea interesa si

ULTIMA ORĂ: Femeie acroşată mortal de o maşină la Săbişa. Mesaje dureroare pe facebook (ACTUALIZARE)

Redactie

DE LA CITITORI: I-A FURAT JANTELE CU TOTUL SI I-AU LASAT MASINA PE BOLTARI. POLITIA FACE CERCETARI (FOTO)

Vasile Dale

SPJ MARAMUREŞ: Trei accidente pe pârtii, cu intervenţia salvamontiştilor

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.