BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul Istoric

Un ucrainean a adormit la volan și a ajuns cu mașina într-un șanț din Văleni. Șoferul avea permis fals

Ieri, 19 aprilie, la ora 06.15, în timp ce polițiștii Secției 5 Ocna Șugatag exercitau atribuțiile de serviciu, au observat un autoturism înmatriculat în Bulgaria, pe marginea părții carosabile, într-un șanț pe D.J. 185, în localitatea Văleni.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că un tânăr de 25 de ani din Ucraina, ar fi condus autoturismul în cauză dinspre Călinești înspre Bârsana, iar într-o curbă periculoasă spre stânga, ar fi adormit la volan, a părăsit partea carosabilă și s-a oprit în șanțul din dreptul unui imobil, provocând avarii autoturismului susmenționat, precum și distrugerea unui hidrant de incendiu aflat pe marginea părții carosabile.

     În autoturism se mai aflau în calitate de pasageri, o tânără de 18 ani și un tânăr de 21 de ani. În urma evenimentului rutier nu au existat victime omenești. Polițiștii au procedat la testarea conducătorului auto cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,00 mg/l.

     Totodată, polițiștii au stabilit faptul că permisul de conducere prezentat de către conducătorul auto, prezenta suspiciuni de contrafacere.

     În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și uz de fals.

Două Mandate de Executare a Pedepsei Închisorii puse în aplicare de polițiști

          Ieri, 19 aprilie, polițiștii din Ulmeni au pus în executare un Mandat de Executare a Pedepsei Închisorii emis de Judecătoria Baia Mare, pe numele unui bărbat de 32 de ani din Chelința. Acesta este condamnat la 3 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

          Totodată, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale – Biroul Urmăriri, au depistat un bărbat de 46 de ani din Baia Mare, pe numele căruia, Judecătoria Baia Mare a emis un Mandat de Executare a Pedepsei Închisorii. Acesta este condamnat la o pedeapsă cu închisoarea de un an, 10 luni și 267 de zile de închisoare sub aspectul comiterii unor infracțiuni la regimul circulației.

          Bărbații au fost depuși la Penitenciarul Baia Mare în vederea executării pedepselor.

foto arhivă cu titlu ilustrativ

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Jaf la un cazino din Vişeu de Sus. Vânzătoarea ameninţată cu cuţitul – ACTUALIZARE

Redactie

NOROC CU O PARTE A PRESEI: Primarul dă termene, dar oare va plăti? Constructorul spune că are facturi restante de 1,4 milioane de lei. A venit curentul pentru elevii de la Șincai

Vasile Dale

MARAMUREŞUL SUB OMĂT / ACTUALIZARE: Drumuri blocate, autorităţi neputincioase în faţa urgiei albe. În Pasul Gutâi, circulaţie restricţionată pentru TIR-uri (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.