BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV: Aflați cine se vrea inspector șef ”plin” al polițiștilor maramureșeni. Sunt 4 (OPINIE)

Odată cu pensionarea comisarului șef Todoran (adjunct al IPJ, niciodată inspector șef cu toate că a bătut pe la porțile Ministerului de Interne, din fericire fără niciun rezultat), Inspectoratul Județean de Poliție al Județului Maramureș a rămas cu o singură persoană care asigură conducerea unității.

A fost și un concurs, organizat după ani de zile, pentru a se ocupa funcția de inspector șef, unul care s-a dovedit a fi un fiasco total. Știm cine a condus comisia de concurs, știm amănunte, știm detalii din așa zisul examen, însă nu mai are niciun rost să le expunem acum.

Acum vă spunem doar atât: în 26 mai 2023 la sediul Ministerului Afacerilor Interne va avea loc concursul pentru ocuparea postului de inspector șef al IPJ Maramureș. Știm că s-au înscris 4 concurenți! 2 din ”garda nouă”, 2 din ”garda veche” coordonată cu ”artă și măiestrie” (sperăm că ați citit și ghilimelele) de fostul adjunct, pensionat între timp.

Cine sunt concurenți și ce hram poartă

Comisar șef de poliție Mihai Gherman – actualul împuternicit în funcția de inspector șef al IPJ Maramureș. Omul este din ”garda nouă” și vrea reformarea și eficientizarea unității de poliție maramureșene. În acest moment este singura persoană care asigură conducerea Inspectoratului.

Comisar șef de Poliție Gheorghe Turda – este actualul șef al Poliției Orașului Baia Sprie. Din punctul nostru de vedere nu a ieșit cu absolut nimic notabil în evidență până în acest moment. Și tot din punctul nostru de vedere îl putem asocia cu ”vechea gardă” a Poliției Maramureș.

Comisar șef de poliție Eftimie – Gheța Marius – este actualul șef al Serviciului Cabinet din cadrul IPJ Maramureș. Noi îl considerăm un polițist din ”garda nouă” care și-a îndeplinit sarcinile de serviciu primite de la superiori. A ajuns în această funcție pe vremea când actualul șef al DGA Maramureș era inspector șef la IPJ Maramureș. Cei doi jucau fotbal împreună.

Comisar șef de poliție, Samson Libotean – actualul șef al Contingentului de polițiști români în Haiti. Noi am spune că este din vechea gardă. A fost implicat într-un scandal în 2011 pe vremea când conducea un birou din cadrul Serviciului Economic, fiind de notorietate escapadele nocturne. dar și evenimentele rutiere în care a fost implicat.

Redăm ce scria ”Informația Zilei de Maramureș” la momentul respectiv: ”Pe adresa Inspectoratului General al Politiei Romane a fost trimisa o sesizare de catre un anume Ioan Pop, din Baia Mare. Banuim ca este vorba de un nume fictiv. Sa vedem cam ce contine sesizarea: “In noaptea de 9/10 februarie, numitul Zamfir Samson Libotean, sef de birou in cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor Maramures, aflat sub influenta bauturilor alcoolice si in prezenta unei persoane (interlop) din Bacau, s-a deplasat la un club de noapte din Baia Mare, strada Mihai Viteazul nr. 15, apartinand firmei Zanod Impex SRL, administrata de Elek Vasile, zis Loti. A pretins diverse bauturi alcoolice fara a solicita si achita nota de plata, a plecat in jurul orei 2, in compania dansatoarei ICA, deplasandu-se la Hotel Mara, unde a beneficiat de beneficiile (!) sexuale ale dansatoarei. Conform intelegerii, trebuia sa achite suma de 400 lei, din care a achitat doar 200 lei, considerand ca aceste servicii, cat si consumatia i se cuvin ca mare sef in Politia Maramures (…) Avand in vedere progresul infloritor al starii materiale in contradictie cu sumele fiscale ale membrilor familiei Libotean, consider ca si in alte domenii acesta efectueaza cumparaturi cu titlu gratuit (a dobandit in ultimii ani o vila, un apartament cu trei camere si trei autoturisme) (…). Rusine, domnule comisar Libotean Samson-Zamfir!”. Nu am intervenit deloc in text, am suprimat doar unele pasaje fără relevanță”, scriau colegii de la Informația Zilei. Și am mai spune câte ceva de zvonurile care circulau prin Baia Mare cu privire la Hotelul Mara.

Vasile Dale

Te-ar putea interesa si

ACTUALIZARE 4: TRAGEDIE LA JIBOU: Patru studente din Maramureş au decedat pe loc după ce maşina în care se aflau a fost spulberată de tren. AU SARBATORIT ABSOLVIREA (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

Pârtie de săniuş amenajată de copii, la poalele Vârfului Mogoșa. Până când va rămâne deschisă (VIDEO)

Vasile Dale

O femeie a murit în urma accidentului de ieri dintre un microbuz şi trenul Baia Mare – Cluj Napoca de la Urișor! Şoferul a fost reţinut

Vasile Dale

2 mesaje

MAREA FUGĂ DUPĂ FUNCȚII PRIN POLIȚIE: Samson Libotean s-ar visa adjunct al șefului IPJ Satu Mare – Stiri din Maramures octombrie 19, 2023 at 11:16 am

[…] La o simplă căutare pe GOOGLE, numele lui Samson Libotean apare implicat într-o serie de scandaluri, pe când conducea un birou din cadrul Serviciului Economic Maramureș, în urma cărora s-a dispus și o anchetă internă. DETALII -> CLICK AICI […]

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.