BREAKING NEWSEveniment

Expoziţie de motociclete la Baia Mare. Principala atracţie, un motor de aproape 20.000 de euro (VIDEO)

O pasiune costisitoare pentru adrenalină şi cai putere. Startul noului sezon moto s-a dat astăzi în Baia Mare. După o expoziție de motociclete, participanţii au ieșit la o paradă.

Atracţia a fost o motocicletă care valorează aproape 20.000 de euro iar toţi participanţii au venit să se fotografieze cu ea. 300 de motociclişti s-au bucurat astăzi de deschiderea sezonului moto care a avut loc la Baia Mare.

După expoziţie aceștia au mers într-o paradă pe toate străzile din municipiu pentru a atrage atenţia şoferilor de autotursme că există şi ei începând de astăzi în trafic şi să fie mai atenţi.

Organizatorii spun că în ultimii ani au scăzut numărul accidentelor de circulaţie în care sunt implicaţi motociclişti şi acest lucru îi bucură deoarece şoferii dau dovadă de atenţie sporită.

La ediția actuală au participat motocicliști din Maramureș, Satu Mare, Alba, Bistrița Năsăud și Bihor. Aceștia au pornit pe principalele străzi din oraș intr-o parada iar apoi vor sărbători la un gulaș, la Izvoare.

Articol realizat de PLUS TV Maramureș

Te-ar putea interesa si

SIGURANŢA ÎN TRAFIC: Ample acţiuni organizate de poliţişti la începutul sezonului rece

Redactie

EXCLUSIV: Opt copii orfani din Bârsana mulțumesc oamenilor de bine (FOTO)

Vasile Dale

47 DE SANCŢIUNI APLICATE: Eveniment privat întrerupt de polițiștii din Tăuții Măgherăuș

Redactie

1 mesaj

Angie aprilie 23, 2023 at 10:39 pm

As propune sa nu mai fie voie sa intre in oras, polueaza prea mult fonic degeaba, nu stiu circula civilizat, doar sa tureze aiurea motoarele in timpul orelor de odihna.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.