BREAKING NEWSRecomandate

RESPECTĂ LIMITELE DE VITEZĂ PRIN LOCALITATE: Polițistă din Maramureș surprinsă de aparatul radar circulând cu 110 km/oră prin localitate

O agentă de poliție de la Poliția Municipiului Baia Mare, Serviciul Ordine Publică, aflată în timpul liber a fost surprinsă de aparatul radar al colegilor circulând cu o viteză mult peste limita legală prin localitate.

Astfel, echipajul Poliției Rutiere aflat în serviciu în zona comunei Fărcașa, a înregistrat un participant la trafic având viteaza de 110 km/oră, în localitate, unde limita de viteză este de 50 km/oră.

Polițiștii au oprit participantul la trafic și așa au aflat că la volan este chiar o colegă de-a lor. Polițistei i-a fost reținut permisul de conducere fiindu-i suspendat dreptul de a conduce pe o perioadă de 3 luni de zile. Totodată, i-a fost aplicată și o sancțiune contravențională complementară.

Polițiștii de la rutieră recomandă tuturor participanților la trafic să respecte limita de viteză atunci când circulă prin localitate deoarece la 50 km/oră șansele de a evita un accident rutier sunt mult mai mari.

Ce spune IPJ Maramureș

La data de 29 martie 2023, polițiștii Serviciului Rutier au oprit pentru control un autoturism care era condus cu 104 km/h pe raza localității Buzești, comuna Fărcașa.

La volan a fost identificată o angajată a I.P.J. Maramureș în vârstă de 32 de ani.

Ca urmare a abaterii constatate, aceasta a fost sancționată contravențional cu avertisment, conform O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, iar permisul de conducere a fost reținut, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

Polițiștii rutieri maramureșeni vă recomandă să respectați legislația rutieră și vă aduc la cunoștință faptul că nerespectarea vitezei legale reprezintă una dintre principalele cauze generatoare de evenimente rutiere neplăcute!

Inspectoratul de Poliție al Județului Maramureș respectă aplicarea prevederilor Codului de etică și deontologie al polițistului și tuturor actelor normative în vigoare, iar la nivelul instituției noastre nu sunt tolerate comportamente sau acțiuni necorespunzătoare, sens în care, în cazul depistării unor astfel de încălcări ale legii, se dispun măsuri conform competențelor în spectrul disciplinar, contravențional sau penal.

Te-ar putea interesa si

SCANDAL LA POLIŢIA DE FRONTIERĂ SIGHET: Percheziţii la poliţiştii care ar sprijini contranbandiştii. 30 de maşini confiscate

Vasile Dale

UN DECENIU: 10 ani de când Vasile Coman a fost ales primar al oraşului Vişeu de Sus

Redactie

NENOROCIRE ÎN BAIA SPRIE / ACTUALIZARE: Pieton spulberat de o mașină. Medicii încearcă să îl salveze (FOTO)

Vasile Dale

1 mesaj

Nelu buzura aprilie 24, 2023 at 12:10 am

Felicitări poliției rutiere că nu a mușamalizat cazul,legea trebuie sa fie egală pentru toți !!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.