BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

Baia Sprie: Percheziții domiciliare efectuate de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice

Azi, 25 aprilie, începând cu ora 07.30, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au pus în aplicare simultan, trei percheziții domiciliare la sediul unui service auto din Baia Sprie și la imobilele de domiciliu ale proprietarilor acestuia. Acestea au fost efectuate în cadrul unui dosar penal în care se fac cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală.

         În urma perchezițiilor efectuate, au fost identificate și ridicate un laptop, înscrisuri, bunuri care servesc la probarea și documentarea întregii activități infracționale în vederea tragerii la răspundere penală a tuturor persoanelor implicate și pentru stabilirea cu exactitate a prejudiciului cauzat.

         În cauză, cercetările continuă sub coordonarea procurorului de caz pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a săvârșit fapta, precum și pentru indisponibilizarea de bunuri în vederea recuperării prejudiciului.

         Activitățile au beneficiat de sprijinul de specialitate a polițiștilor Serviciului Criminalistic și al luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Maramureș.

Te-ar putea interesa si

PATRU VICTIME: Maramureşeancă implicată într-un accident deosebit de grav petrecut în judeţul Satu Mare (FOTO)

Vasile Dale

RUTIERE: Doi maramureşeni s-au ales cu dosare penale pentru că s-au urcat beţi la volan, un altul a ajuns după gratii pentru infracţiuni la regimul circulaţiei

Redactie

DE PE ȘOSELE: Accident la Bistra. Doi tineri, unul din Finteușu Mic și altul din Vișeu, au fost depistați POZITIV la droguri

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.