Eveniment

DN 1C: Beat la volan depistat de poliţişti, accident rutier pe fondul consumului de alcool la Buciumi

Ieri, 26 aprilie, la ora 18.17, polițiștii Serviciului Rutier Maramureș au oprit, pe D.N.1C, în localitatea Șomcuta Mare, un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat de 52 de ani din Buciumi.
Polițiștii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-au fost recoltate probe biologice de sânge.
Bărbatul de 52 de ani este cercetat de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

*****

Ieri, 26 aprilie, la ora 18.49, polițiștii din Șomcuta Mare au fost sesizați prin apel 112 despre producerea pe D.N. 1C, în localitatea Buciumi, a unui eveniment rutier soldat cu pagube materiale.
Cu ocazia deplasării la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un tânăr de 27 de ani din Remecioara, a condus un autoturism, având direcția de deplasare înspre Șomcuta Mare, a pierdut controlul direcției de mers și a intrat în coliziune cu un cap de pod. Evenimentului rutier s-a soldat doar cu pagube materiale.
Polițiștii l-au testat pe tânăr cu aparatul etilotest, stabilindu-se o concentrație de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost transportat la Spitalul Județean Baia Mare, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge.
În cauză, polițiștii continuă cercetările pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Te-ar putea interesa si

FOTO: Femeie din Vişeu de Sus, salvată de Salvamont şi Ambulanţă

Redactie

”Este un moment extrem de greu!” Mesajul familiei Anei, femeia ucisă de o haită de câini. Ea va fi înmormântată în Baia Mare

Vasile Dale

JIBOU: Un maramureşean din Seini a alimentat la un PECO, dar… a ”uitat” să plătească

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.