BREAKING NEWSImportantTara Lapusului

A treia ediție a Campaniei “Împădurim Maramureșul” a avut loc astăzi la Ocolul Silvic Târgu Lăpuș

Ieri, în Pasul Rotunda, între Cavnic și Băiuț, zeci de angajați din cadrul Consiliului Județean și a instituțiilor din subordine împreună cu Ionel Bogdan, președintele administrației județene, au plantat aproximativ 4200 de puieți de brad, molid și frasin, pe o suprafață de 3,3 hectare.

Consiliul Județean Maramureș organizează în fiecare an această campanie de plantare puieți, pentru a crește suprafețele împădurite de la nivelul județului.

Acțiunea de împădurire pe care o organizăm deja pentru al treilea an consecutiv vizează creșterea suprafețelor împădurite de la nivelul județului nostru, în paralel cu tragerea unui semnal pentru ca toți cetățenii să fie mai responsabili cu mediul înconjurător și să păstreze curățenia atunci când petrec timp în natură. Numai așa putem avea un Maramureș curat și verde”, a transmis Ionel Bogdan.



Pe această suprafață a fost o pădure de aproximativ 30 de ani, care în urma unei furtuni puternice din 2017 a fost doborâtă. Anul trecut, aici au fost plantați puieți, iar astăzi echipa Consiliului Județean a realizat o lucrare de completări a puieților care s-au uscat, pentru a asigura astfel regenerarea în totalitate a suprafeței.

Mulțumesc colegilor care au răspuns afirmativ invitației mele și au fost azi prezenți la acțiunea de plantare. Sunteți un exemplu!

Mulțumesc reprezentanților Romsilva – Direcția Silvică Maramureș și Ocolului Silvic Târgu Lăpuș pentru sprijinul și buna colaborare pe care o avem la fiecare campanie organizată în parteneriat”, a fost mesajul președintelui Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan, la finalul acțiunii de astăzi.

Biroul de presă al Consiliului Județean Maramureș

Te-ar putea interesa si

Cristian Niculescu-Țâgârlaș: ” Tuturor femeilor din lume le doresc să fie fericite în fiecare zi, bucurându-se de dragostea și recunoștința noastră iar colegelor mele din politică le transmit, cu emoție, un mesaj sincer : sunteți frumoase, inteligente și puternice!”

Vasile Dale

De ce sunt jucătorii din cazinouri predispuși la superstiții?

Vasile Dale

Serviciul Public Salvamont Maramureș, decorat cu”Emblema de Onoare a Departamentului pentru Situații de Urgență”

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult