Important

Femeie de 32 de ani agresată de soţ a ajuns în spital. Polițiștii au emis ordin de protecţie

Ieri, 27 aprilie, polițiștii băimăreni au fost sesizați prin apel 112 de către un bărbat de 32 de ani din Baia Mare, despre faptul că, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe strada Bucovinei, a fost abordat de o persoană de sex feminin, care prezenta urme vizibile de violență, solicitând să fie ajutată în vederea acordării de îngrijiri medicale.

O patrulă de poliție s-a deplasat la Spitalul Județean Baia Mare, care a identificat o femeie de 32 de ani din Baia Mare. Aceasta le-a declarat polițiștilor faptul că ar fi fost agresată de soțul acesteia, cu care se afla în tratative de divorț.

În cauză, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu și au identificat persoana bănuită de comiterea faptei ca fiind un bărbat de 33 de ani din Baia Mare.

Femeia a rămas internată sub supraveghere medicală la Spitalul Municipal Baia Mare.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie.

Te-ar putea interesa si

Delegațiile oficiale ale Raioanelor Strășeni și Hîncești au vizitat Maramureșul, cu prilejul Salonului expozițional ”Republica Moldova prezintă”, ediția a II-a

Redactie

ACŢIUNEA BALASTIERA: 16 tone de agregate minerale confiscate de poliţiştii sigheteni

Redactie

HARTĂ: Scenariile în care se încadrează fiecare localitate Maramureş pentru începerea școlii. Comuna Coroieni este ROȘIE

Redactie

1 mesaj

5533 aprilie 29, 2023 at 2:09 am

Ordinul de protecție sunt pistol cu apă , cîte femei în romania nu au fost omorîte cu ordinul de protecție în mînă??
Conform ministerului de interne din 2021 pînă în luna noiembrie 2022 au fost eliberate 7800 de ordine de protecție ,trebuie monotorizați cu brațări gps dar mai nu are bani decît de BMW,cu care se vor omorî tineri vitezomani din poliția romaniei !!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.