BREAKING NEWSImportant

Cristian Niculescu-Țâgârlaș: ” Atribuțiile de senator și președinte de comisie în cadrul Senatului României, numeroasele proiecte de legi puse în dezbatere și aprobarea legislativului național nu mă împiedică, dimpotrivă mă motivează, pentru o prestație la un nivel cât mai înalt și în cadrul celei de a doua sesiuni plenare a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei ”

În perioada 24-28 aprilie se desfășoară la Strasbourg a doua parte a sesiunii plenare de primăvară a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei, membrii delegațiilor parlamentare prezente participând la lucrările de pe agenda sesiunii, care cuprind dezbaterile din cadrul comisiilor de specialitate și votarea proiectelor înscrise pe ordinea de zi.

Prezent în calitate de membru al Comisiei pentru afaceri juridice și drepturile omului și al Comisiei pentru afaceri sociale, sănătate și dezvoltare durabilă a APCE, senatorul Cristian Niculescu-Țâgârlaș a participat la discuțiile purtate în cadrul Grupului Partidului Popular European/Creștin-Democrat din cadrul Adunării Parlamentare a Consiliului Europei, precum și la dezbaterile purtate în plenul Adunării.

În acest context, în data de 26 aprilie, în ședința de plen, senatorul liberal a contribuit la alegerea și desemnarea judecătorul Curții Europene a Drepturilor Omului din partea României, profesorul și avocatul Sebastian Rădulețu, devenitastfel judecător internațional și primul român diplomat la Oxford, care a fost ales judecător la CEDO.

” A fost o imensă satisfacție dar și plăcere să fiu martor la recunoașterea valorii și competenței judecătorului Rădulețu,desemnat în plen ca reprezentant al României în cadrul Curții Europene a Drepturilor Omului. Acest fapt mă determină să continui cu responsabilitate activitatea de membru al APCE și mă angajez să lupt în continuare pentru recunoaștereavalorilor și promovarea intereselor țării noastre în cadrul Adunării Parlamentare a Consiliului Europei” a concluzionat senatorul Cristian Niculescu-Țâgârlaș, președintele Comisieijuridice, de numiri, disciplină, imunităţi şi validări a Senatului României și membru al Delegației parlamentare române la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei.

Biroul Parlamentar

Te-ar putea interesa si

ACTUALIZARE – ADRIAN GEORGEL VIDA A FOST GĂSIT! Cadavrul a fost scos din apa lacului. Poliţia de Frontieră l-a văzut cu aparatul de termoviziune (VIDEO)

Vasile Dale

”ȘANȘA ESTE DE PARTEA TA”: Polițiștii Biroului Siguranța Școlară, la Școala Gimnazială Ardusat

Redactie

FĂRĂ SĂ LE PLĂTEASCĂ: O tânără de 22 de ani a trecut pe lângă casele de marcat cu mai multe ciocolate sub haină

Vasile Dale

1 mesaj

Nelu buzura aprilie 29, 2023 at 12:58 am

Care drepturile omului , domnule CRISTIAN NICULESCU ȚÂGÂRLAȘ ,știți că angajati pentru persoane cu handicap grav nu își primesc sporul 15% ,spor de risc ,în ciuda faptului că sunt 3 legi și două hotorîri de guvern , nu se primește în tot maramureșul , în alte zone îl primesc , suntem și discriminați în acest sens ,ITM, SINDICATUL SPUNE DOAR MINCIUNI DE PRIN 2019 AVOOCATU POPORULUI ,PREFECTURA , NU fac nimic!!!
CE VEȚI FACE DVS ???

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.