Important

Ionel Bogdan: „Reabilităm Teatrul de vară din Baia Mare”

Plenul reunit al administrației județene a aprobat astăzi indicatorii tehnico-economici și devizul general estimativ pentru obiectivul de investiții ”Reabilitare teatru de vară”, str. Dealul Florilor, nr. 1, Baia Mare.

Proiectul cuprinde realizarea a 3 corpuri noi de clădire (grup sanitar, casa de bilete 1 și 2), precum și reabilitarea laboratorului de restaurare, a amfiteatrului în aer liber și locurile în gradene.

Pasul următor este pregătirea documenției de achiziții pentru proiectare și execuție, iar durata estimată de execuție a obiectivului de investiții este de 24 luni.



“Investim în modernizarea muzeelor din Maramureș. Teatrul de Vară va avea o capacitate de 1020 de locuri, iar elementul de noutate este acoperirea teatrului ca să putem organiza evenimente culturale pe o perioadă mai lungă din an. Am încedere că prin această investiție vom sprijini agenda culturală a județului Maramureș”, a transmis Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș.

Proiectul este în valoare totală de 8,7 milioane lei, iar finanțarea este asigurată din bugetul Județului Maramureș.

Te-ar putea interesa si

Activități de prevenire a criminalității în proiectul „Toleranță respect prietenie” la Liceul Teoretic Nemeth Laszlo din Baia Mare

Redactie

Copiii talentaţi sunt aşteptaţi la Insieme Music Festival

Redactie

ZIUA PORŢILOR DESCHISE: Ziua Învățătorului, marcată la Casa Corpului Didactic Maramureș (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult