Important

Jandarmii montani continuă activitățile preventiv educative


 În cursul zilei de ieri, jandarmii din cadrul Postului de Jandarmi Montan Cavnic au participat în cadrul programului ,,Școala Altfel" la o drumeție în mediul montan cu 30 de copii din cadrul Școlii Generale nr.1 din Cavnic, alături de cadre didactice și părinți. Pe parcursul acestei activități au fost prezentate mai multe teme de interes despre respectarea mediului înconjurător, orientarea în teren după indici din natura și cu privire la  rolul Jandarmeriei Montane. Aceste întâlniri urmăresc, în special, prevenirea delincvenței juvenile, dar și încurajarea dialogului în vederea identificării principalelor probleme cu care se confruntă elevii în mediul școlar, social sau familial.
La sfârșitul acțiunii, copiilor le-a fost montată o tiroliană care se  folosește pentru evacuarea persoanelor aflate în dificultate, aceștia folosind-o însă doar pentru amuzament.
 Jandarmii maramureșeni sunt preocupați în permanență de siguranța școlară, astfel că activitățile vor continua și în perioada următoare.

Te-ar putea interesa si

Dle președinte Ionel Bogdan, unde sunt banii pe care i-ați anunțat cu surle și trâmbițe în 2 februarie 2023 pentru realizarea marelui proiect de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Maramureș

Vasile Dale

FOCAR LA SPITALUL DE URGENȚĂ ”DR. CONSTANTIN OPRIȘ” DIN BAIA MARE: Nouă cadre medicale de la secţia oncologie, infectate cu SARS-CoV-2

Redactie

Gândește! Nu este o glumă! Apelul fals la 112 se pedepsește! Sună responsabil!

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.