BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV: Jaf cu cuțitul la o casă de pariuri din Baia Mare. ”Cagulatul” a fugit cu banii – actualizare

Jaf în plină zi la o casă de pariuri din municipiul Baia Mare. Un bărbat care avea fața acoperită cu o cagulă a pătruns în interiorul unității comerciale, a scos un cuțit cu care a amenințat-o pe vânzătoare.

Individul i-a cerut banii pentru a nu o înjunghia. Femeia i-a dat toate încasările din această dimineață care au însumat aproximativ 8.000 de lei.

În secundele următoare primirii banilor individul a fugit printre blocuri. Echipajele poliției municipiului Baia Mare sunt în alertă și încearcă să îl prindă.

ACTUALIZARE

Astăzi dimineață, la ora 09.48, polițiștii Municipiului Baia Mare au fost sesizați prin apel 112 și, ulterior, prin plângere de către o tânără de 22 de ani, angajată la o casă de pariuri de pe bulevardul Unirii, despre faptul că o persoană necunoscută și mascată, a pătruns în incinta casei de pariuri și, sub amenințarea cu cuțitul, a sustras suma de 8.600 de lei din seiful societății.

Femeia nu a suferit leziuni fizice.

În continuare, o echipă complexă de investigare efectuează cercetări pentru identificarea persoanei bănuite de săvârșirea faptei sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Te-ar putea interesa si

5 schimbări în locuința ta pentru economii pe termen lung

Vasile Dale

DE RÂSUL LUMII: N-a văzut indicatorul și a vrut sa intre pe contrasens urcând și pe scuar (VIDEO)

Vasile Dale

FOTO: Grav accident la Cluj. Şoferi încarceraţi

Redactie

1 mesaj

Escu aprilie 28, 2023 at 3:35 pm

Il gasesc la păcanele cat e ziua de azi !

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.