BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul Istoric

VIDEO: 6,2 milioane de lei investiți în obiectivul ”Sala de Sport” a comunei Bârsana

După lungi așteptări și încercări, ieri, 27 aprilie 2023, au început lucrările în vederea construirii noului obiectiv de investiții denumit ,,Sală de sport, comuna Bârsana, sat Bârsana, județul Maramureș’’, în valoare de 6.2 milioane de lei.

Destinația construcției va fi următoarea: sală de sport, sală de handbal, dotată cu vestiare, grupuri sanitare, parcări, spații tehnice și destinate circulației, având o suprafață construită de 1.270 mp și o capacitate maximă de utilizatori de 164 de persoane.

Acest obiectiv de investiții se derulează prin Compania Națională de Investiții, Subprogramul ,,Săli de sport’’ și va reprezenta o construcție la standarde europene, benefică pentru comunitatea din Bârsana. De asemenea, menționăm faptul că investiția este realizată din fonduri 100% nerambursabile și nu necesită cofinanțare din partea noastră.

Termenul de finalizare este de 10 luni de la emiterea Ordinului de începere a lucrărilor din partea Companiei Naționale de Investiții și care a fost emis in data de 10.04.2023, iar ulterior va fi pusă la dispoziția elevilor, iar după program, se vor bucura toți iubitorii de sport din Nănești și Bârsana.

TEODOR ȘTEFANCA, Primarul comunei Bârsana

Te-ar putea interesa si

TRAGEDIE LA DRAGOMIREȘTI: Doi oameni morți într-un incendiu de vegetație uscată

Vasile Dale

Un bărbat din Oarţa de Sus şi-a bătut mama de 75 de ani. S-a ales cu ordin de protecţie provizoriu

Redactie

FOTO/ VIDEO: Trei maramureșeni au intrat cu mașina într-un restaurant din Cluj. Se grăbeau spre aeroport (actualizare)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.