BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO/FOTO: O șoferiță din Ucraina a rămas fără permis după ce s-a oprit cu mașina într-un stâlp. Accident și la Mogoșești

Trei accident rutiere s-au petrecut în ultimele ore pe raza municipiului Baia Mare (două cazuri) dar și la Mogoșești. În Baia Mare, o șoferiță de cetățenie ucraineană ar fi încurcat pedalele și în loc să oprească la indicatorul ”Cedează trecerea” a apăsat accelerația și a s-a oprit cu mașina într-un stâlp din imediata apropiere a unui supermarchet din Baia Mare.

Din fericire nimeni nu a fost rănit. Femeia a fost testată de polițiști, rezultatul fiind negativ. Acesteia i s-a suspendat dreptul de a conduce pentru o perioadă de 30 de zile, fiind totodată aplicată și o sancțiune contravențională.

Și tot în Baia Mare, astăzi la primele ore ale dimineții, un șofer a ajuns cu mașina tot într-un stâlp dar pe bulevardul Unirii. Nici în acest caz nu a fost din fericire rănit.

Un alt eveniment rutier s-a petrecut la Mogoșești. Acolo un șofer a efectuat manevra de mers înapoi pentru a ieși din parcarea unui magazin. A ieșit în șosea fără să se asigure suficient, moment în care a fost lovit un alt autoturism care circula regulamentar pe drumul cu prioritate. Din fericire nimeni nu a fost rănit.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV – SPAIMA DE COVID-19: O mămică ținută cu copilașul în brațe 4 ore în fața spitalului Sighet. Fetița în vârstă de un an și 9 luni avea 39,9 febră

Redactie

BORȘA: Un bărbat fără permis a avariat 3 autoturisme și a rănit un tânăr în zona unui restaurant

Vasile Dale

Șapte dosare penale întocmite de polițiștii maramureșeni în acest weekend şoferilor certaţi cu legile rutiere

Redactie

2 mesaje

Escu mai 1, 2023 at 3:21 pm

Permis “de Ucraina “ luat fara examen, costa 500 de dolari !

Raspunde
ostas mai 2, 2023 at 2:21 pm

Numai mie îmi pare că a fost lovită în partea stângă de o altă mașină?

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.