BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Chioarului

EXCLUSIV VIDEO: Tatăl care și-a ținut fiica o lună în propriile fecale până a făcut necroză a fost pus în libertate, în Maramureș | Medicii psihiatri spun că bărbatul are discernământ

Avem momentul în care tatăl fetei în vârstă de 25 de ani care timp de o lună a ținut-o în casă a ajuns la domiciliul lui din Mireșu Mare. Acesta a fost surprins de o cameră de supraveghere din zonă ieri în jurul orei 15.01 cum se îndreaptă spre casă. El ar fi scos pe semnătură din secția de psihiatrie a Spitalului Municipal Sighetu Marmației.

El a fost inițial reținut de reprezentanții autorităților și dus la Psihiatrie după denunțul unor vecini, iar fiica sa în vârstă de 25 de ani a fost salvată în ultimul moment, relatează Antena 3 CNN.

Găsită în condiții greu de descris, după ce vecinii au sesizat mirosul insuportabil care venea din casă, femeia a fost  internată la spital cu necroză la picior.



Necroza înseamnă moartea celulelor dintr-un țesut viu și poate avea un deznodământ fatal.

Primarul din Mireșu Mare, județul Maramureș, confirmă că bărbatul responsabil de aceste atrocități este liber.

„Taică-su a fost dus la Sighet, dar, din nefericire, astăzi după-amiază l-am văzut plimbându-se pe drum. Ceea ce nu mi se pare normal este că a fost eliberat taică-su, a venit în comuna Mireşu Mare, iar noi nu știm nici unul. Măcar pe viitor să existe o colaborare între instituțiile statului. Cei de la spitalul de boli psihice să anunțe poliția, poliția să ne anunțe pe noi”, a declarat primarul Ioan Mătieș.

„Taică-su este un om cu un handicap. A spus că nu este adevărat când l-am întrebat despre urmele de răni (suferite de fiica sa, n.r.) A vorbit ca un om care nu e în deplinătatea facultăților mintale”, a continuat el.

Purtător de cuvânt IPJ Maramureș: „Femeia a fost găsită cu necroze, răni purulente și urme de fecale”

Polițiștii au deschis dosar penal pe numele tatălui fetei.

„Un bărbat în vârstă de 55 de ani din Mireşu Mare este cercetat de polițiști pentru lăsarea fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate, după ce polițiștii au constatat că la data de 27 aprilie, acesta își ținea fiica în vârstă de 25 de ani în condiții improprii.

Polițiștii s-au delasat la locuința acestora, după ce au fost sesizați de asistenții sociali din cadrul primăriei din Mireşu Mare.

Aceasta a fost găsită în imobil cu necroze la piciorul drept, răni purulente și urme de fecale. Tânăra a rămas internată la spitalul județean Baia Mare, unde, din cauza leziunilor suferite, necesită investigații medicale amănunțite”, a precizat Anca Pop, purtător de cuvânt al IPJ Maramureș.

Vezi aici imagini video de la fața locului:

Te-ar putea interesa si

Cum a reușit o stațiune termală din România să își crească numărul de turiști cu 30% față de 2019 – trei secrete din spatele succesului

Vasile Dale

ULTIMĂ ORĂ: Turist rănit pe pârtia de schi de la Borșa. Intervin salvamontiștii și echipajul SMURD (FOTO)

Vasile Dale

ACCIDENT GRAV: UN SOFER A AJUNS CU AUTOTURISMUL IN GARDUL SCOLII DIN VISEU DE SUS (GALERIE FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

1 mesaj

Cristian mai 1, 2023 at 5:53 pm

Încadrarea juridică mi se pare ridicolă. Asta nu e lipsire de libertate și supunere la rele tratamente?

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult