BREAKING NEWSRecomandate

VIDEO: Panică în Baia Mare! Toţi pompierii trimişi la hotel Mara

Panică pe străzile din Baia Mare, după ce mai multe maşini de pompieri s-au îndreptat spre Hotel Mara.

În spatele unităţii hoteliere a luat foc o magazie plină cu deşeuri de cartoane a luat foc, fumul dens creând panică în rândul celor aflaţi în zonă.

ACTUALIZARE – ISU Maramureș

În intervalul 28.04.-02.05.2023, pompierii maramureșeni au intervenit pentru lichidarea a 9 incendii.

Vineri, 28.04., la Moisei a fost semnalat un incendiu la acoperișul unei case. Pompierii militari au intervenit pentru lichidarea incendiului în urma căruia au ars circa 10 metri pătrați de acoperiș din lemn.

La Cicârlău, pompierii băimăreni au lichidat un incendiu în urma căruia au ars circa 500 kg de deșeuri din lemn.

Salvatorii Sigheteni au intervenit în municipiul Sighetu Maramației pentru lichidarea unui incendiu izbucnit într-o garsonieră. Focul a distrus diverse obiecte de mobilier și îmbrăcăminte.

La Bozânta, pompierii băimăreni au fost solicitați să lichideze un incendiu în urma căruia au ars circa 0,20 hectare de vegetație uscată.

Sâmbătă, 29.04., la Sighet, pompierii din cadrul Detașamentului Sighet au intervenit pentru lichidarea unui incendiu în urma căruia au ars circa 500 kg de deșeuri de mase plastice și cauciuc.

Luni, 01.05., la Copalnic, o șură a fost cuprinsă de flăcări. În urma incendiului au ars circa 80 de metri pătrați de șura din lemn și 100 de metri pătrați de acoperiș din lemn.

La Borșa, pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție au intervenit pentru lichidarea a două incendii izbucnite la coșurile de fum. În urma incendiilor a ars doar funinginea din coșul de evacuare.

Astăzi, 02.05., pompierii sigheteni au intervenit pe strada Valea Cufundoasa, unde a fost semnalat un incendiu la un coș de fum. În urma incendiului a ars doar funinginea din interiorul coșului de fum.

Te-ar putea interesa si

VIDEO CITITORI: Haită de câini maidanezi ”păzesc” intrarea într-un supermarket din Baia Mare

Vasile Dale

DEZASTRU LA VIŞEU DE SUS: Case inundate, maşini luate de viitură, pagube imense după furtuna de marţi (FOTO; VIDEO)

Vasile Dale

EXCLUSIV CITITORI – Scandal cu cuțite și topoare la Poienile de Sub Munte a doua zi de Crăciun pe rit vechi (actualizare – ce spun poliţiştii)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.