Sport

CROSUL SĂLCIUA TRAIL RUN: Aristotel Rudolf Felker a reprezentat Spitalul Județean Baia Mare și a ocupat locul 2

La Vatra Satelor din comuna Sălciua, județul Alba, a avut loc, pe 29 aprilie 2023, crosul Sălciua Trail Run, organizat de Clubul Sportiv Atletic Cluj. În cadrul evenimentului, peste 800 de sportivi din Ardeal s-au întrecut pe parcursul mai multor probe.

Spitalul Județean de Urgență Dr. Constantin Opriș a fost reprezentat de Aristotel Rudolf Felker, care s-a calificat pe locul 2 la categoria de vârstă 46-59 de ani în cursa de 15 km Sălciua Rail.

Suntem mândri de rezultatul colegului nostru, care a reprezentat onorabil Spitalul Județean Dr. Constantin Opriș Baia Mare. Dincolo de rezultat, trebuie apreciată implicarea acestuia. De-a lungul timpului, Aristotel Rudolf Felker a obținut rezultate remarcabile la competițiile sportive organizate de mai multe cluburi sportive din țară, demonstrând de fiecare dată perseverență, rezistență și un spirit de învingător.



Felicitări pentru efort și dedicare!

Manager, Oros George Alexandru

Te-ar putea interesa si

PANICĂ LA MECIUL DE FOTBAL DINTRE ŞOMCUTA MARE ŞI ZALĂU: Atacantul Sergiu Jurj a rămas inconştient pe gazon timp de câteva minute – foto, video

Redactie

HANDBAL MASCULIN: Campionatul municipal de handbal pentru amatori Baia Mare începe în 6 martie

Vasile Dale

Jandarmii maramureşeni, la Campionatul Naţional de Înot al MAI

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult