Eveniment

TIR încărcat cu aproximativ 10 de tone de deșeuri, oprit la PTF Petea. Articolele second-hand urmau să ajungă în Maramureş

Poliţiştii de frontieră sătmăreni în cooperare cu lucrători din cadrul Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului nu au permis intrarea în ţară a unui mijloc de transport încărcat cu aproximativ 10 tone de articole second-hand.

Marți, 02 mai a.c., în jurul orei 05.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea, județul Satu Mare, s-a prezentat, pe sensul de intrare în ţară, conducând un automarfar, un cetățean român în vârstă de 39 de ani. Acesta transporta articole second-hand de la o societate comercială din Germania pentru o firmă din judeţul Maramureș.

Existând suspiciuni cu privire la legalitatea acestui transport de articole, a fost solicitat sprijin autorizat reprezentanților Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului Satu Mare care au stabilit că bunurile transportate nu pot intra pe teritoriul României întrucât nu sunt îndeplinite condițiile legale (nu a putut prezenta autorităţilor certificate de curățare).

Drept urmare, autoritățile de control au dispus nepermiterea intrării pe teritoriul României a bunurilor transportate, acestea fiind înapoiate pe teritoriul Ungariei.

Te-ar putea interesa si

TRAGEDIE LA PETROVA: UN BARBAT DIN LOCALITATE A FOST GASIT ASTAZI SPANZURAT

Vasile Dale

FOCOASĂ RĂU: O borșeancă şi-a ameninţat soţul că îl împuşcă cu o arma de vânătoare

Redactie

Problemele duc la faptul că importul din China crește

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.