BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Accident rutier pe str. Industriei, patru victime – actualizare

Un accident rutier s-a produs azi dimineaţă în Baia Mare, pe strada Industriei. Au fost implicate 2 masini, rezultând 4 victime neîncarcerate. La faţa locului intervin echipaje de poliţie, SMURD, ambulanţa. (Foto principal: Sergiu Pop)

Actualizare

La faţa locului s-a deplasat Detasamentul Baia Mare cu 2 echipaje de pompieri si 2 echipaje SMURD. De asemenea, la locul interventiei se afla si un echipaj SAJ.

Pana in acest moment au fost transportate 3 persoane la spital, dintre care un minor.

Persoanele transportate la spital au 65, 26 si 3 ani.

ACTUALIZARE

Conform informațiilor oficial accidentul s-a produs din cauza unei neacordări de prioritate în intersecție. Practic, șoferul unui autoturism VW Passat, un băimărean în vârstă de 63 ai, a pătruns în intersecție fără să acorde prioritate de trecere unui autoturism WV Golf la volanul căruia se afla o femeie în vârstă de 26 ani din Budești, Maramureș.

În urma impactului, autoturismului Golf a fost răsturnat. Șoferița acestuia și un copilaș în vârstă de 3 ani aflat într-un scaun special pe bancheta din spate au fost răniți. Totodată, soția șoferuli vinovat, o femeie în vârstă de 64 ani a fost rănită. Toți au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare. Șoferii au fost testați rezultatul fiind negativ. S-a deschis dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

VIDEO TERIFIANT – Şoferul care a nenorocit cu maşina doi tineri, soţ şi soţie cercetat în stare de libertate. Bărbatul a fost transferat la Cluj Napoca

Vasile Dale

INTERVENȚIE SALVAMONT BORȘA: Un adolescent de 17 ani din Iași s-a accidentat pe pârtie (galerie foto)

Vasile Dale

LANSARE DE CARTE: Participarea românilor din comuna Copalnic-Mănăștur la Primul Război Mondial (1914-1918)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.