BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV: Cinci copii au fugit dintr-o Casă de Tip Familial din Ocna Şugatag. Poliţia îi caută de aseară, au fost găsiţi la Sighetu Marmaţiei – Actualizare

Poliţiştii din Ocna Şugatag au fost sesizaţi ieri după-amiază despre faptul că 3 copii aflaţi într-o Casă de Tip Familial din localitate au plecat fără să anunţe pe cineva. Imediat echipaje ale poliţiei au început căutarea lor. Ei au fost găsiţi după câteva ore şi au fost predaţi reprezentanţilor centrului.

Numai că azi noapte atât cei trei cât şi alţi doi copii au plecat şi la această oră sunt de negăsit. Cei cinci copii, patru fete şi un băiat, au vârste cuprinse între 13 şi 15 ani şi se află la centru de mai multă vreme. La această oră poliţiştii din Ocna Şugatag încearcă să-i găsească.

Actualizare

Cei cinci copiii au fost găsiţi de poliţişti azi în Sighetu Marmaţiei, în Grădina Morii, unde şi-au petrecut noaptea, încălzindu-se lângă un foc făcut de ei. Se aşteaptă reprezentanţii DGASPC Maramureş, pentru a fi predaţi Centrului de plasament.

Ce spune DGASP Maramureș

„Cinci tineri cu măsură de protecție specială la Casa de Tip Familial 1 Ocna Șugatag, din cadrul DGASPC Maramureș, au părăsit voluntar locația ieri, 02 mai 2023, în jurul orei 18.

Personalul de specialitate a urmat procedurile operaționale în astfel de cazuri și a anunțat organele de poliție, care i-au găsit pe tineri în cursul dimineții de astăzi, 03 mai 2023.

Toți copiii și tinerii din locație urmează frecvent ședințe de consiliere, care vor continua după revenirea lor în casa de tip familial.

În paralel, conducerea DGASPC Maramureș a demarat o anchetă internă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs incidentul”, spune Adrian Mândru, purtător de cuvânt DGASPC Maramureș.

Te-ar putea interesa si

Premierul Nicolae Ciucă: Vom  asigura finanțarea Podului peste Tisa pentru finalizarea acestui obiectiv de investiții în vara lui 2024

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO DOCUMENTE: ADEVĂRATA FAȚĂ A POLIȚIEI DIN MARAMUREȘ (2) – Trei patrule de ordine publică în Baia Mare pentru 140.000 de locuitori. Sute de furturi și tâlhării, jumătate fără autori

Vasile Dale

PROTESTE: Sindicatul din Învățământul Preuniversitar ”Spiru Haret” Maramureș a intrat în grevă japoneză

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.