BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

VIDEO: Trenul Satu Mare – Baia Mare s-a defectat, dar după reparaţie a lăsat călătorii în câmp

Situație ciudată înregistrată în județul Satu Mare. Totul s-a întâmplat astăzi, în jurul orei 16.30. între localitățile Medieșu Aurit și Apa.

Conform informațiilor PresaSM, un tren aparținând CFR Călători s-a defectat în câmp. Mecanicii au preconizat că lucrările de reparații vor dura vreo patru ore, motiv pentru care unii dintre călători au coborât și și-au sunat prietenii să vină după ei cu mașini.

Alții, care nu au avut pe cine să sune, au mers la marginea drumului din apropiere, la ocazie, sperând să îi ia vreun șofer în mașină.

Doar că – între timp – locomotiva a fost reparată, iar o parte dintre călători au rămas – pur și simplu – în câmp, lângă drum.

Supărați, călătorii s-au întrebat pentru ce mai plătesc abonamente sau bilete în aceste condiții.

Reacția CFR

Reprezentanții CFR Călători susțin că s-a deschis o anchetă după ce mai mulți călători au fost abandonați în câmp, între Medieșu Aurit și Apa.

Conform CFR Călători, în stația Seini a fost constatat un deranjament tehnic la automotorul din compunerea trenului R 4323 Satu Mare – Baia Mare. Deranjamentul tehnic a fost remediat de mecanicul automotorului, iar trenul a plecat în condiții de siguranța circulației cu 39 de minute întârziere, ajungând la destinația finală cu 33 minute întârziere.

Personalul feroviar care deservea trenul a adus la cunoștința călătorilor situația apărută, conform reglementărilor specifice de informare a pasagerilor, fără să comunice necesitatea de a părăsi trenul și fără să influențeze deciza ulterioară a celor care au coborât. După remediere trenul și-a continuat mersul cu pasagerii rămași.

CFR Călători a demarat o cercetare internă pentru a se stabili modul în care au fost informați călătorii din tren și dacă se vor constata deficiențe, personalul vinovat va fi sancționat conform prevederilor legale. CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru neplăcerile întâmpinate.

Sursa PresaSM

Te-ar putea interesa si

ORDINE DE PROTECȚIE: Cinci agresiuni între parteneri investigate de polițiștii din Baia Mare, Sighet, Suciu de Sus, Borșa și Strâmtura

Vasile Dale

POLIŢIŞTII AU INTERVENIT: 120 DE EVENIMENTE SESIZATE PRIN 112 LA SFÂRŞITUL SĂPTĂMÂNII 

Vasile Dale

MISIUNE IMPOSIBILĂ: Tânăr atacat de insecte în munții Gutâi, preluat de un elicopter SMURD. Posibil în șoc anafilactic (VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.