Important

Polițiștii Biroului Rutier Baia Mare, în acțiune la Grădinița cu Program Prelungit

Grădinița cu Program Prelungit Baia Mare a avut ieri oaspeți de seamă. Un echipaj de polițiști de la Biroul Rutier Baia Mare s-au întâlnit cu preșcolarii pentru a discuta despre siguranța lor pe drumurile publice, în calitate de pietoni.
Polițiștii le-au povestit copiilor despre regulile de circulație. Cum se traversează strada în siguranță, atât la trecerile pentru pietoni semaforizate, cât și la cele nesemaforizate. Care sunt pericolele la care se expun atunci când traversează strada prin loc nepermis. Au mai învățat indicatoarele care se adresează pietonilor și semnificația acestora.

La finalul activității copiii au avut ocazia să urce într-o autospecială, să-i vadă dotările și să testeze o parte dintre ele, cum ar fi semnalele luminoase, acustice și stația.

Deliciul lor a fost să imortalizeze momentul prin fotografii în compania polițiștilor, care pentru mulți dintre ei sunt adevărați eroi și modele de urmat.

Te-ar putea interesa si

Maramureșul dă startul campaniei naționale „Let`s Do It, Romania!” Ziua de curățenie generală va fi pe sâmbătă, 16 septembrie

Redactie

SUPRAVEGHEAT DUPA ELECTRIC CASTLE: BAIMAREANUL PRINS CU UN KILOGRAM DE COCAINA A FOST ARESTAT PREVENTIV

Vasile Dale

GALERIE FOTO: S-a dat startul Conferinței “Medicina de Urgență AZI”, ediția a V-a. Programul de astăzi

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.