BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV FOTO: Polițiștii au prins hoții SPIDERMAN din Baia Mare. Cei trei au ajuns în arestul IPJ

În urma activităților de cercetare efectuate de polițiștii Biroului Investigații Criminale Baia Mare, au fost identificate mai multe persoane bănuite că ar fi sustras mai multe bunuri dintr-un imobil nelocuit, aflat în renovare, pe strada Simion Bărnuțiu din municipiu.

La data de 16 aprilie a.c., Poliția Municipiului Baia Mare a fost sesizată atât prin apel de urgență, cât și prin plângere, despre faptul că, în perioada 07-16 aprilie, persoane necunoscute au pătruns prin escaladarea și forțarea porții și ușii de acces, de unde au sustras mai multe bunuri, cum ar fi scule de mână, scule electrice și o bicicletă.

În cauză, au fost efectuate cercetări pentru depistarea persoanelor bănuite de comiterea faptei, fiind vorba de trei bărbați de 17, 29 și 35 de ani, toți din Baia Mare. Față de cele două persoane majore a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore.

Aceștia vor fi prezentați instanței de judecată în vederea propunerii măsurilor legale.

Te-ar putea interesa si

Se caută voluntari pentru festivalul Massif din Poiana Braşov.

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO: Un adolescent din Sighet s-a aruncat pe geam din scara unui bloc. A supraviețuit, dar are fracturi multiple

Vasile Dale

,,AJUTĂ ŞI VEI FI AJUTAT!”: Strângere de fonduri pentru soţia şi cei trei copii ai pădurarului Liviu Pop, asasinat de hoţii de lemne

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.