BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV FOTO: 30 cm avea țepușa care i-a străpuns antebrațul adolescentei de la Liceul Forestier din Sighetu Marmației

Medicii băimăreni i-au salvat antebrațul adolescentei în vârstă de 16 ani care în timp ce sărea gardul liceului Forestier din Sighetu Marmașiei pentru a pleca de la ore s-ar fi agățat iar o țepușă metalică i-a străpuns antebrațul.

”Conform afirmațiilor celor de la echipajele medicale adolescenta ar fi încercat să plece de la școală în timp ce porțile sunt închise și pe gard sunt sudați niște țepi metalici. În momentul în care ar fi sărit un grup mai mare de elevi, ea și-a înțepat antebrațul în acel țep.

A venit echipajul de descarcerare și a tăiat cu flexul și așa a ajuns la noi, cu tot cu bucata aceea de metal în antebraț. De la noi a plecat la Baia Mare la ortopedie pediatrică și probabil ar fi nevoie și de ceva chirurgie plastică în acest caz” a declarat dr. Cristian Brad, directorul medical al Spitalului Municipal Sighetu Marmației.

”În cursul zilei de ieri a fost adusă o adolescentă de la Sighetu Marmației care avea la prezentarea în UPU un corp străin în antebraț, respectiv o bucată de fier beton de respectiv 30 de centimetri. A fost internată la noi la chirurgie pediatrică, a fost investigată inclusiv CT. Corpul străin a fost îndepărtat. Tânăra pacientă va rămâne încă două zile în spitalul nostru pentru mai multe investigații” ne-a declarat Alexandru Oros, managerul Spitalului Județean de Urgență Baia Mare.

Ce spune IPJ Maramureș

Azi, 10 mai, polițiștii din Sighetu Marmației s-au sesizat din oficiu cu privire la un eveniment produs la o școală din municipiu.

În fapt, la ora 11.23, un echipaj S.A.J. a intervenit pentru acordarea de îngrijiri medicale unei tinere de 16 ani din Sarasău, care s-ar fi autoaccidentat în timp ce încerca să escaladeze o poartă de acces într-o unitate de învățământ din Sighetu Marmației.

Victima a fost transportată la Spitalul Județean Baia Mare în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: TELENOVELĂ DE BORȘA: S-au bătut în mijlocul intersecției pentru o femeie cu… grade

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: O femeie a fost electrocutată după ce o salcie a căzut peste firele de curent în Baia Mare

Vasile Dale

13 șoferi au rămas pietoni după o acțiune pe DN18 Berbești – Rona de Sus și DJ186 Oncești – Strâmtura

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.