BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV: O adolescentă de la un liceu sighetean a sărit gardul și s-a înfipt cu mâna într-o țepușă metalică – actualizare

Încă un incident grav s-a produs într-o școală din Sighetu Marmației la doar două zile după ce o bucată din tavan s-a prăbușit într-o sală de clasă. Acum, conform informațiilor noastre, o adolescentă în vârstă de 16 ani ar fi încercat să iasă din curtea unității de învățământ, dar nu pe poarta de acces, ci sărind gardul. 

Incidentul s-a petrecut în pauza mare la Liceul Tehnologic Forestier din Sighetu Marmației. Adolescenta ar fi încercat să plece din curtea liceului sărind gardul, doar că în săritură aceasta s-ar fi agățat și a căzut cu o mână într-o țepușă medalică.

Imediat la fața locului a fost un echipaj SMURD dar și pompierii. O parte din țepușă ar fi fost tăiată, iar adolescenta a fost dusă la Unitatea Primiri Urgență a Spitalului Municipal din Sighetu Marmației. 

Conform informațiilor noastre în unitățile de învățământ din Maramureș, conform regulamentului intern, porțile de acces se închid pe perioada orelor de curs. Și asta din cauza faptului că există foarte multe cazuri de consumuri de droguri.

ACTUALIZARE

Azi, 10 mai, polițiștii din Sighetu Marmației s-au sesizat din oficiu cu privire la un eveniment produs la o școală din municipiu.

În fapt, la ora 11.23, un echipaj S.A.J. a intervenit pentru acordarea de îngrijiri medicale unei tinere de 16 ani din Sarasău, care s-ar fi autoaccidentat în timp ce încerca să escaladeze o poartă de acces într-o unitate de învățământ din Sighetu Marmației.

Victima a fost transportată la Spitalul Județean Baia Mare în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa foto: Liceul Tehnologic Forestier Sighetu Marmației

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

INTERVENŢIE ELICOPTER SMURD: Femeie de 75 de ani, transportată de urgenţă la Institutul Inimii (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

FOTO / Şirul de accidente continuă în judeţ: Coliziune la Hideaga, maşină izbită de un podeţ la Vadu Izei

Redactie

FOTO EXCLUSIV – NE MÂNDRIM CU EI: Doi paramedici și un voluntar SMURD de la Tg. Lăpuș s-au luptat pentru a readuce la viață un bărbat care s-a spânzurat în Groșii Țibleșului

Vasile Dale

1 mesaj

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.