BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Lapusului

TRAGEDIE LA CĂRPINIȘ: Și-a găsit fratele spânzurat într-o anexă gospodărească

Tragedie la Cărpiniș ieri în jurul prânzului. Conform surselor noastre un localnic a sunat la 112 și a anunțat faptul că și-a găsit fratele fără viață, spânzurat într-o anexă a gospodăriei.

Bărbatul în vârstă de 63 de ani avea domiciliul în Baia Mare. La fața locului au sosit echipaje de poliție dar și medicale. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru acesta.

Cadavrul a fost examinat de criminaliști, nu s-au găsit alte urme de violență decât cele specifice suicidului. Trupul neînsuflețit a fost transportat la morga pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei morții. S-a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, conform legislației.

Ce spune IPJ Maramureș

Ieri, 11 mai a.c., la ora 13.44, polițiștii Secției 7 Suciu de Sus au fost sesizați prin apel 112 de către un bărbat de 72 de ani din Copalnic Mănăștur, despre faptul că l-a găsit spânzurat pe fratele acestuia într-o anexă gospodărească a unui imobil din satul Cărpiniș.

În urma deplasării la fața locului și din primele verificări efectuate, polițiștii au constatat faptul că este vorba despre un bărbat de 63 de ani din Baia Mare.

În urma examinării exterioare a cadavrului nu au fost identificate urme vizibile de violență.

Corpul neînsuflețit a fost transportat la morga Spitalului Județean Baia Mare, în vederea efectuării necropsiei.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii evenimentului, sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

foto arhivă cu titlu ilustrativ

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: Percheziţii la casa şefului Poliţiei Carei. Vizat ar fi fiul acestuia angajat la mascaţi. Grupare care se ocupa cu traficul de migranți și cu cel de droguri (actualizare)

Redactie

AM AVUT DREPTATE: ”Porcu” și ”Raul Lux” principalii suspecți în cazul dispariției ambulanțierului din Borșa (FOTO)

Vasile Dale

Doi pietoni accidentați pe o trecere pentru pietoni de pe bulevardul Republicii din Baia Mare (foto) – ACTUALIZARE

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.