BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul Istoric

Pieton acroșat de un mopedist la Ruscova. Accidente la Ieud și Baia Mare

Aseară, 12 mai, la ora 21.35, polițiștii din Vișeu de Sus, au fost sesizați să intervină la un accident rutier produs în pe D.C. Mocira.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că, un motocvadriciclu condus dinspre Ruscova înspre Repedea, de către un tânăr de 22 de ani din Leordina, a efectuat virajul la dreapta, moment în care a acroșat un tânăr de 25 de ani din Ruscova care, în calitate de pieton, se afla pe marginea părții carosabile.

 În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a pietonului, care a fost transportat la Spitalul Vișeu de Sus, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic rezultatul fiind zero, fiindu-i prelevate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Totodată și victima a fost testată alcoolscopic rezultatul fiind 0,14 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 În cauză, se efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

IEUD

Azi, 13 mai, la ora 09.02, polițiștii Secției 2 Bogdan Vodă, au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 de către un bărbat, cu privire la faptul că pe D.J. 186 C, pe raza comunei Ieud, s-a produs un accident rutier cu victimă.

Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism condus de către un bărbat de 75 de ani din Ieud, a efectuat manevra de întoarcere, moment în care a intrat în coliziune cu un autoturism condus de către un tânăr de 22 de ani din Ieud.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a șoferului de 75 de ani, care a fost transportat de către un echipaj S.M.U.R.D., la Spitalul Orășenesc Vișeu de Sus, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto de 22 de ani a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero, iar șoferul de 75 de ani, nu a putut fi testat cu aparatul etilotest. Celor doi le-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Baia Mare

Aseară, 12 mai, la ora 19.10, polițiștii Biroului Rutier Baia Mare, au intervenit la un accident rutier pe bulevardul Regele Mihai I, intersecție cu bulevardul Unirii.

La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism condus de către un bărbat de 37 de ani din municipiu, a efectuat viraj la dreapta, a pătruns pe scuarul care desparte sensurile de deplasare, unde a acroșat și rupt un indicator rutier de ocolire.

Având în vedere faptul că șoferul prezenta halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotst rezultatul fiind de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Județean de Urgență “Dr. Constantin Opris”  Baia Mare unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Acțiune rutieră desfășurată de polițiștii din Ocna Șugatag și ai Serviciului Rutier

Ieri, 12 mai, în intervalul orar 08.00-13.00, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Ocna Șugatag împreună cu polițiștii Serviciului Rutier Maramureș, au desfășurat o acțiune rutieră pe linia respectării regimului legal de viteză.

 În cadrul acțiunii au fost verificate 45 de autoturisme și legitimate 53 de persoane.

 În urma neregulilor constatate au fost aplicate 35 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 19.850 de lei.

 Ca măsură complementară s-a dispus reținerea a cinci permise de conducere, a două certificate de înmatriculare și a unui set de plăcuțe cu numere de înmatriculare

Infracțiuni rutiere depistate de polițiștii maramureșeni

Sighetu Marmației – azi noapte, la ora 01.00, polițiștii sigheteni au oprit pentru control, un autoturism condus pe strada Bogdan Vodă din municipiu.

La volan a fost identificat un bărbat de 32 de ani din Sighetu Marmației, care emana halenă alcoolică. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,82 mg/l alcool pur in aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Sighetu Marmației, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

 În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanţe.

Vișeu de Sus – ieri, 12 mai, la ora 16.35, în timp ce polițiștii se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au oprit pentru control, un autoturism condus pe strada Aleea Eroilor din Vişeu de Sus. La volan a fost identificat un bărbat de 42 de ani din Moisei.

Acesta a fost testat alcoolscopic rezultatul fiind de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Vişeu de Sus, în vederea recoltării probelor biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. 

Te-ar putea interesa si

CONTRABANDĂ DE ŢIGĂRI: Percheziție domiciliară în Strâmtura

Redactie

URMARE POTOP: Pagube însemnate a lăsat în urmă ruperea de nori de la Curtuiuşu Mare

Redactie

POLIŢIŞTII ÎN CONTROL: TIR-uri pline cu lemn tăiat și transportat ilegal descoperite în Maramureșul Istoric (foto)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.