BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV FOTO: El este autorul jafului de la cazinoul din Vișeu de Sus. Vezi cum a fost prins de polițiști (SURSE)

Revenim cu informații noi despre jaful petrecut astăzi dimineață la un cazino din orașul Vișeu de Sus. Principalul suspect este un tânăr în vârstă de 21 ani din Vișeu de Sus.

Conform informațiilor noastre obținute pe surse, individul a pătruns în cazino și a jucat 50 de lei la un aparat de jocuri mecanice. La un moment dat angajata (o tânără în vârstă de 21 ani din Săcel) a intrat la grupul sanitar pentru a se spăla pe mâini. În acel moment, tânărul a fugit spre ușa toaletei și a încuiat-o înăuntru. Apoi în câteva minute, a luat toate încasările.

Apoi suspectul a părăsit cazinoul liniștit. A trecut chiar și pe lângă sediul poliției din Vișeu de Sus. Ar fi fost văzut trecând chiar de polițistul care asigură paza instituției. Când au văzut imaginile surprinse de camerele de supraveghere a fost imediat recunoscut. Polițiștii l-au ”săltat” și au reușit recuperarea banilor furați.

Ce spune IPJ Maramureș

În această dimineață, la ora 07.40, polițiștii din Vișeu de Sus au fost sesizați de către o tânără, de 21 de ani, din Săcel, angajată a unei societăți comerciale din oraș, cu privire la faptul că, în timp ce se afla la locul de muncă, persoane necunoscute ar fi închis-o în grupul sanitar, iar aceștia ar fi sustras din seiful societății 30.358 de lei și 350 de euro.

La fața locului s-a deplasat o echipă de cercetare complexă care a efectuat cercetarea la fața locului.

În urma activităților desfășurate de polițiștii de investigații criminale și cei de ordine publică din Vișeu de Sus, a fost identificată persoana bănuită de comiterea faptelor, respectiv un tânăr de 21 de ani, din Vișeu de Sus.

În baza probatoriului administrat, acesta a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Maramureș, pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și lipsire de libertate în mod ilegal. Tânărul va fi prezentat în fața instanței de judecată pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate.

Sursa foto: facebook.com

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

Gabriel Zetea (PSD): ”Guvernul Dreptei Unite va crește TVA dacă rămâne la guvernare!”

Vasile Dale

BERCHEZOAIA: S-a urcat beat la volanul unui tractor şi a făcut accident

Redactie

”BUN DE MARAMUREȘ” DE SFÂNTĂ MĂRIE

Vasile Dale

2 mesaje

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.