BREAKING NEWSImportantNational

Maramureşean condamnat la închisoare, reținut la intrarea în România

Poliţiştii de frontieră sătmăreni au depistat la intrarea în țară un maramureșean pe numele căruia a fost emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.

În cursul zilei de marți, 16 mai a.c., în jurul orei 16.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pe sensul de intrare în România, un tânăr în vârstă de 26 de ani, domiciliat în județul Maramureș.

Cu ocazia formalităţilor pentru intrarea în țară, la controlul efectuat de poliţiştii de frontieră s-a constatat că pe numele acestuia a fost emis, în 26 iulie 2022, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Judecătoria Baia Mare dispus o măsură privativă de libertate pentru o perioadă de un an și 10 luni, pentru săvârșirea de infracţiuni la regimul circulației.

Tânărul a fost predat unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Te-ar putea interesa si

FOTO: A ajuns cu mașina în stâlp lângă sediul ISU din Baia Mare. Accident și în Tăuții Măgherăuș

Redactie

O ŞANSĂ LA VIAŢĂ: O nouă prelevare de organe la Spitalul Judeţean de Urgenţă Baia Mare, patru vieţi salvate

Redactie

EXCLUSIV FOTO: Polițiștii locali au prins puștanul care a mâzgălit indicatoarele din Baia Mare. Perian făcea apeluri civice prin ziarele locale habar n-având că subordonații îl identificaseră deja

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.