Eveniment

Celebrul rapper Lil Pump confirmat la Neversea 2023

Lil Pump este unul dintre cei mai cunoscuți artiști rapp din lume. El va urca în premieră pe scena principală de la Neversea, festival care va avea loc în perioada 6-9 iulie 2023. Artistul va interpreta „Gucci Gang”, melodie certificată cu cinci discuri de platină, la cel mai mare festival organizat pe o plajă în România. Organizatorii concertului au anunțat că sunt așteptați peste 150 de artiști cunoscuți la nivel național și internațional.

Gazzy Garcia, cunoscut sub numele de scenă Lil Pump, este apreciat în întreaga lume datorită ascensiunii sale rapide de pe platforma de streaming SoundClound. El a integrat în piesele sale elemente din genul minimalist, fapt care este în contradictoriu cu atitudinea sa hiperactivă. Artistul a devenit cunoscut în întreaga lume în anul 2017 când și-a lansat primul său album, intitulat „Lil Pump”.

Lil Pump, o carieră de succes la doar 22 de ani

Rapper-ul american a intrat în clasamentul Billboard Hot 100 cu piesa „Gucci Gang”, melodie care l-a propulsat chiar pe locul trei. Ulterior, piesa a fost certificată cu cinci Discuri de Platină pentru vânzările record înregistrate. Pentru Lil Pump a urmat colaborarea cu French Montana și Zhavia Ward, alături de care a lansat piesa „Welcome To The Party”. Artistul și-a continuat ascensiunea și a atras un număr foarte mare de fani.

Lil Pump, în vârstă de doar 22 de ani, și-a lansat cel de-al doilea album din carieră în anul 2019. Este vorba de „Harverd Dropout”, cu care a ocupat locul șapte în Billboard 200, clasament dedicat vânzărilor de albume. Rapper-ul american i-a impresionat pe criticii muzicali și cu albumul „Lil Pump 2”, care a primit o serie de recenzii pozitive încă de la lansare.

Ce artiști internaționali vor urca pe scena de la Neversea

Pe scena de la Neversea vor urca și alți artiști internaționali, printre care se numără: J Balvin, Lil Uzi Vert, CKay, Alok, Claptone, Don Diablo, Lost Frequencies, Steve Aoki, Timmy Trumpet, Tujamo, Morten, Paul Kalkbrenner, Salvatore Ganacci, duo-ul Vini Vici și mulți alții. Festivalul se află în acest an la ediția aniversară, iar organizatorii au promis participanților că vor avea parte de o experiență de neuitat.

Te-ar putea interesa si

ACTUALIZARE: Două victime după ce tavanul de la Căminul de bătrâni din Sighetu Marmaţiei s-a surpat

Vasile Dale

EXCLUSIV PENTRU ȘMECHERI: REVOLTĂTOR – ”Dumnezeul Maramureșului” de la DSP Maramureș nu a băgat în carantină pasagerii unui zbor de Glasgow!!!

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Două accidente la această oră în Ilba şi Tăuţii Măgherăuş (ACTUALIZARE)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.