BREAKING NEWSNationalRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: COLABORARE- Austriecii care își bat joc de munții și pădurile Maramureșului prinși de Jandarmeria Maramureș în zona Dragomirești – Cavnic – Creasta Cocoșului (actualizare)

În urmă cu puțin timp apelul făcut de cititorii noștri prin intermediul site-ului www.vasiledale.ro A AVUT EFECTUL SCONTAT. Mulțumim Jandarmeriei Maramureș! Mulțumim Direcției Silvice Maramureș! Mulțumim iubitorilor de OFF-ROAD din Maramureș! Mulțumim POLIȚIEI MARAMUREȘ.

Colaborarea dintre noi a dus la identificarea cetățenilor austrieci care au traversat din județul Bistrița Năsăud în județul Maramureș, în zona Dragomirești. Aceștia participau la o așa zisă competiție sportivă offroad.

În realitate însă indivizii distrugeau tot ce găseau în cale. Spre exemplu în județul Bihor au distrus un sit arheologic. Să nu mai spunem că și-au petrecut noaptea trecută la limita unei rezervații naturale. Oare pe unde au trecut de acolo pentru a ajunge în județul Maramureș?



ACTUALIZARE

Alte trei echipaje cu mașini de teren au fost opriți de jandarmeria montană la intrare în rezervația Creasta Cocoșului din munții Gutâi.

Alte 18 echipaje au fost oprite în zona împădurită a orașului Dragomirești. Totodată sunt căutați prin pădurile din zona Cavnicului alte câteva echipaje cu cetățeni austrieci.

Federația Română de Automobilism acuză grupul de amatori de off-road din Austria că încalcă legea

Potrivit federației, două societăți, una cu sediul în Austria și alta cu sediul în Timișoara, organizează în zonele protejate și în păduri evenimente care circumscriu competițiilor de off-road, sub titulatura de „evenimente turistice”, fără a deține un aviz din partea federației, care ar fi singura structură sportivă de interes național autorizată să reglementeze și organizeze activitatea de automobilism sportiv.

Evenimentul la care ar lua parte austriecii ar purta numele „SuperKarpata Trophy”:

„Contentul de marketing care prezintă mașini modificate, în sensul că toate au ca rollcage extern sau intern, trolii, snorkel, bare de metal, pentru a face față competițiilor off-road. Competiția este trecută într-un calendar, destinat doar „offroad racing”, împreună cu alte prestigioase competiții din Europa, astfel se conturează premisele încălcării legii naționale, iar pe această cale, vă rugăm în mod respectuos să binevoiți să luați toate măsurile necesare, în vederea reintrării în legalitate”, se arată în sesizarea trimisă de federație.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

Neveste ameninţate şi bătute de soţi. Două ordine de protecție provizoriu emise ieri de polițiști

Redactie

ACTUALIZARE – BAIA MARE: Incendiu violent pe strada M. Eminescu (GALERIE FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

CIRCUS DE REVELION ÎN BAIA MARE, orașul cel mai jegos al României la final de 2021: Primarul anunță că a decretat STARE DE URGENȚĂ. CJSU Maramureș spune că ”HCLSU Baia Mare este în analiză”

Vasile Dale

2 mesaje

Cursa off-road ilegală din munții Maramureșului, anulată. Localnicii s-au mobilizat și i-au prins pe organizatorii austrieci - EPublicat mai 19, 2023 at 8:18 pm

[…] Maramureșenii au stat ”la pândă” și de îndată ce au văzut mașinile, au sunat. Poliția și jandarmeria maramureșeană au săltat amatorii de senzații tari, în zona Dragomirești, scrie presa locală. […]

Raspunde
EXCLUSIV VIDEO: MUNȚII MARAMUREȘULUI – Rezervația Protejată Poiana cu Nascise Tomnatesc Sehleanu distrusă metru cu metru de inconștienți. Nimeni nu intervine – Stiri din Maramures iunie 5, 2023 at 9:28 pm

[…] poate intervenție ca în cazul austriecilor care și-au bătut joc de ariile protejate și de pădurile Maramureșului la mijlocul lunii […]

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult