BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: REVOLTĂTOR – Polițiști locali din Baia Sprie umiliți de un ”bombardier” cu Porsche Cayenne

Imagini video așa cum numai pe șoselele din Maramureș întâlnim. Regulile de circulație sunt făcute pentru a fi respectate doar de ”proști”. Restul sunt șmecherași care își permit orice, oricând și oriunde. Imaginile video ce le prezentăm astăzi sunt elocvente pentru lipsa neuronilor unora dintre cei care culmea… dețin un permis de conducere.

Drumul național 18. Centrul orașului Baia Sprie. Trafic intens, coloane pe ambele sensuri. Un echipaj al Poliției Locale din Baia Sprie circula dinspre intersecția cu DJ184 spre Tăuții de Sus. Un posesor ilegal al permisului de conducere la volanul unui autoturism Porsche Cayenne nu mai are răbdare să stea în coloană. Intră în depășirea echipajului poliției locale pe linie continuă în zona unei treceri pentru pietoni!!! Din sens opus vin alte mașini, așa că se ”îndeasă” pur și simplu în fața echipajului de poliție. De menționat: nicio reacție a celor din autospeciala Poliției Locale Baia Sprie!

Posesorul ilegal al permisului de conducere merge mai departe. Acelerează, frânează, intră din nou în depășire tot pe linie continuă a unui alt autoturism și tot în zona altei trecei pentru pietoni. Echipajul Poliției Locale Baia Sprie nicio reacție nici de această dată.

Toate aceste încălcări flagrante ale legislației rutiere pentru ce? Pentru ca imediat individul cu Porsche să vireze dreapta pe o stradă laterală a orașului Baia Sprie.

Nu putem să explicăm lipsa totală de reacție a Poliției Locale Baia Sprie! Dacă nu s-au simțit în stare să îl tragă pe dreapta, dacă le-a fost frică să utilizeze semnalele acustice și luminoase de pe autospeciala Poliției Locale, de ce nu au chemat în sprijin un echipaj al Poliției Rutiere Baia Sprie? Greu de spus. Nu putem decât să presupunem că posesorul ilegal al permisului de conducere era un individ cunoscut în Baia Sprie. Frica, lipsa de autoritate și fermitate în aplicarea legislației rutiere ne lasă un gust amar. Și culmea este că doar la șmecherași de genul se aplică. Restul cetățenilor rămân în 2-3 secunde fără permis de conducere. Poate și pentru cea mai mică greșeală.

Așteptăm un punct de vedere al Poliției Locale Baia Sprie, aflată în subordinea Primăriei Baia Sprie. Nu de alta dar orașul are și sistem de supraveghere video. Cu singuranță nu le va fi greu să identifice posesorul ilegal al permisului auto care astăzi a umilit pur și simplu o instituție a statului român. Un individ pe care l-a durut pur și simplu în cot de toți ceilalți participanți la trafic.

ACTUALIZARE

”Avem supraveghere video în zona respectivă. Cazul va fi prelucrat de Poliția Națională care are competență pe circulație pe DN18” ne-a declarat Alin Sebastian Bîrda, primarul orașului Baia Sprie.

ACTUALIZARE

Urmare a apariției în mediul on-line a articolului de presă intitulat EXCLUSIV VIDEO: REVOLTĂTOR – Polițiști locali din Baia Sprie umiliți de un ”bomberdier” cu Porsche Cayenne, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș este abilitat să comunice următoarele:

Polițiștii din cadrul I.P.J. Maramureș vor efectua verificări, în vederea luării măsurilor legale care se impun, sub incidența prevederilor O.U.G. 195 din 2002 privind circulația pe drumurile publice.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: Urmărire în trafic și amenințarea polițistului. A scos arma și a tras

Redactie

EXCLUSIV: NE MINT ÎN FAŢĂ – Poliţia susţine că videoclipul a fost filmat în Primăria Borşa (VIDEO)

Vasile Dale

EXCLUSIV: Consilierul local PSD Bogdan Butean şi-a dat demisia din CL Şomcuta Mare

Redactie

3 mesaje

victoro mai 19, 2023 at 11:46 pm

vor lua masuri legale si impotriva politistilor de la locala? sunt doar curios

Raspunde
Dan iunie 8, 2023 at 7:37 am

Text tendențios.v dale cred ca cunoaste atribuțiile politiei locale și cu toate astea…

Raspunde
victoro mai 28, 2023 at 3:24 pm

aveti vreo actualizare? ce masuri au fost luate asupra conducatorului Porsche ? dar pentru politisti ?

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.