BREAKING NEWSImportantMaramuresul Istoric

VIȘEU DE SUS: 5,7 milioane lei pentru cumpărarea de materiale didactice și IT de ultimă generație

În urma parcurgerii etapelor de verificare, proiectul depus de către noi, cu implicarea tuturor instituțiilor de învățământ din oraș, în vederea dotării acestora cu mobilier, echipamente IT de ultimă generație (laptopuri, table interactive, softuri educaționale, etc) precum si materiale didactice, a obținut 98 de puncte dintr-un total de 100!

Valoarea totală a proiectului este de 5.717.479 lei, bani europeni care vor schimba în mod semnificativ calitatea actului educațional, condițiile de învățare și întreg sistemul de învățământ din orașul nostru.

După aprobarea, tot prin PNRR, a proiectelor de renovare energetică, prin care toate instituțiile de învățământ din oraș vor fi reabilitate, completăm „lista nevoilor” și cu această finanțare aprobată, atât de importantă pentru toată lumea. În următoarele câteva luni vom vorbi de semnarea contractului de finanțare și lansarea procedurii de achiziție.

Sincere mulțumiri tuturor celor ce s-au implicat. Munca dumneavoastră va schimba viețile multor copilași, contribuind semnificativ la dezvoltarea lor.

Primar, Vasile Coman

Te-ar putea interesa si

INCIDENT / ACTUALIZARE: Avionul Tarom București – Baia Mare nu a decolat din motive tehnice! A fost nevoie de schimbarea aeronavei. A doua aeronavă a reuşit să decoleze în jurul orei 18.30 (FOTO)

Vasile Dale

IPJ MARAMUREŞ: Despre violenţa în familie şi consumul de substanțe interzise

Redactie

Scandal între frați la Vișeu de Jos aplanat de Poliție

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.