BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

FOTO CITITORI: ”Localii” vin, se uită și pleacă – Autoturism abandonat plin de mizerie și șobolani morți – focar de infecție pe strada Melodiei

A trecut vremea când marele șef Ghițucă, boss-ul de la Poliția Locală Baia Mare se afișa în toate fotografiile ce apăreau în mediul online în timp ce erau ridicate autoturismele abandonate pe străzile din Baia Mare. E drept poate erau prin buricul târgului iar vizibilitatea era mare. Dar să o spunem pe cea dreaptă: era mai-marele municipiului în acțiune și Ghițucă executa ordinele fără să zică mâr….

În fine, să trecem mai departe. Oare cum se face că o mașină abandonată de cel puțin 3 ani și jumătate, poate chiar 4 ani, a fost uitată. Cu toate că se știe de ea. Să fie oară numele străzii de vină: strada Melodiei nr. 8 A, Baia Mare. Doar întrebăm firește, nu dăm cu parul.

Iată ce ne scriu cititorii noștri: ”Oare câte sesizări mai trebuie făcute la Poliția Locală Baia Mare pentru a fi luate în considerare? Ne invadează șobolanii de la gunoaiele din autoturismul respectiv. Sunt în ea șobolani morți. Noi locatarii de zonă am lăsat hârtie în geam că poate, poate o vede cineva. Dacă nu proprietarul, măcar polițiștii locali. Și ca totul să complet: mașina respectivă este și parcată ilegal, chiar pe trotuar.



Am făcut multe plângeri noi locatarii de pe Melodiei 8A. Au venit, s-au uitat și au plecat. Nimic. Sunt trei ani și jumătate, poate chiar 4 ani. Nicio măsură. Pur și simplu vin, spun că știu de ea și pleacă. Bine că se plimbă degeaba pe banii statului. Să vină să o ducă de aici unde or dori. Să io pună în apartament la proprietar dacă e nevoie. Nu ne interesează. Efectiv pute și e focar de infecție deja”.

Te-ar putea interesa si

VIDEO SOCANT: O șoferiță de 19 ani din Baia Mare spulberă o femeie pe o trecere pentru pietoni din Cluj Napoca

Vasile Dale

CRĂCIUNEŞTI: Autoutilitară cu numere de Ungaria, încărcată cu 12.000 pachete cu țigări, abandonată de contrabandişti

Redactie

De ce sunt jucătorii din cazinouri predispuși la superstiții?

Vasile Dale

1 mesaj

Escu mai 21, 2023 at 11:16 am

Vând golf IV !

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult