BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Chioarului

Accidente rutiere în Sălsig și Târgu Lăpuș. Șoferi beți sau fără permis prinși pe șoselele din județ

Ieri, 20 mai a.c., polițiștii din Ulmeni au intervenit la un accident rutier produsm pe D.J. 108A, în localitatea Sălsig.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că o tânără de 19 ani din Ulmeni, a condus un autoturism în localitatea Sălsig, având direcția de deplasare dinspre Gârdani spre orașul Ulmeni, iar în dreptul unui imobil, a acroșat cu partea laterală dreapta față, un cărucior confecționat artizanal, care era tras cu mâna de către o femeie care se deplasa pe partea dreaptă a direcției de mers, împreună cu un minor de 3 ani. În urma coliziunii, căruciorul a fost proiectat pe direcția înainte, lovind minorul de 3 ani.

Minorul a fost transportat de un echipaj SMURD la Spitalul Județean Baia Mare pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, unde a rămas internat sub supraveghere medicală.

Conducătoarea auto a părăsit locul producerii evenimentului, fără încuviințarea polițiștilor, fiind identificată ulterior de polițiștii din Ulmeni. Aceasta a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

TÂRGU LĂPUȘ

Astăzi la primele ore ale dimineții conducătorul auto al unui autoturism a părăsit partea carosabilă a DN18B și s-a răsturnat în decor pe plafon. Din fericire nimeni nu a fost rănit.

BAIA SPRIE

Azi-noapte, polițiștii Biroului Rutier Baia Mare au depistat în trafic doi tineri în vârstă de 18 și 24 de ani din Baia Mare și Baia Sprie, aflați la volanul unor autorusime pe străzile Valea Roșie și Lunci, unul aflat sub influența băuturilor alcoolice, iar altul fără a deține permis de conducere.

Testat cu aparatul etilotest în cazul celui de 24 de ani, a rezultat o valoare de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii continuă cercetările pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

DĂNEȘTI

Aseară, la ora 20.53, polițiștii din Baia Sprie au fost sesizați prin apel 112 de către o apelantă, cu privire la faptul că în localitatea Dănești, a observat un autoturism, care se afla în afara părții carosabile, iar șoferul este posibil sub influența băuturilor alcoolice.

În urma deplasării la fața locului, polițiștii au identificat autoturismul, iar, ulterior, și conducătorul auto, un bărbat de 54 de ani din Cavnic. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,80 mg/l alcool pur expirat, fapt pentru care a fost transportat la spital în vederea recoltării de mostre biologice de sânge.

Polițiștii efectuează cercetări pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

BABA

Polițiștii Secției 7 Suciu de Sus, au depistat în trafic aseară, în jurul orei 19.10, pe D.J. 109F, în localitatea Baba, un autoturism, condus de un bărbat de 33 de ani din Baba.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că, bărbatul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările.

VIȘEU DE JOS

Un tânăr de 20 de ani din Vișeu de Jos a fost identificat aseară, în jurul orei 21.00, la volanul unei autoutilitare, fără a avea montate plăcuțe de înmatriculare, de polițiștii din Vișeu de Sus, conducând pe strada 1 Mai din oraș.

Din verificările efectuate de polițiști, s-a constatat faptul că, autoutilitara nu este înmatriculată sau înregistrată.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Acțiunea polițiștilor din Șomcuta Mare

Azi-noapte, polițiștii din Șomcuta Mare și cei ai posturilor de poliție arondate au desfășurat o acțiune pentru identificarea conducătorilor auto care conduc sub influența băuturilor alcoolice, a celor care nu respectă limita legală de viteză și a normelor rutiere în vigoare.

Polițiștii au aplicat șapte sancțiuni contravenționale, în valoare de 7.105 lei pentru încălcarea prevederilor O.U.G. 195 din 20023 privind circulația pe drumurile publice.

Ca măsură complementară a fost reținut un permis de conducere.

Te-ar putea interesa si

FOTO, VIDEO EXCLUSIV: Maşină în flăcări lângă Penitenciarul Baia Mare(actualizare)

Redactie

Atenție mare! Semnal de alarmă tras de președintele unei asociații umanitare din Maramureș

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO: ÎȘI BAT JOC ÎN VAMA URZICENI – Români întorși din Germania carantinați de un reprezentant al DSP care NU POARTĂ MASCĂ

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.