BREAKING NEWSEvenimentNationalRecomandate

FOTO/ VIDEO: Trei maramureșeni au intrat cu mașina într-un restaurant din Cluj. Se grăbeau spre aeroport (actualizare)

În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 03.50, polițiștii au fost sesizați despre un accident rutier produs pe DN1C-E576, în localitatea Jucu de Mijloc.

Din primele cercetări efectuate la fața locului, rezultă că un tânăr în vârstă de 19 ani, din județul Maramureș, ar fi condus autoturismul pe direcția Gherla spre Cluj-Napoca, iar la km 17+847m ar fi părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un imobil din proximitatea drumului, respectiv un restaurant în care nu se aflau persoane în acel moment.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.



La faţa locului au intervenit pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca cu o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ.


Patru bărbați au fost consultați de către echipajele SMURD și SAJ, dintre care doi, în vârstă de aproximativ 30 de ani, au fost transportați la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate. La prima evaluare aceștia prezentau afecțiuni ușoare.

ACTUALIZARE

Andreea Neagu, proprietar restaurant: M-am ridicat din pat şi am venit aici să văd despre ce e vorba. Prima întrebare a fost dacă sunt victime, în rest orice se poate repara. 

Imaginile din restaurant arată proporţiile dezastrului: maşina a spulberat mesele, scaunele şi s-a  înfipt într un perete. Ca prin minune toţi cei din maşină au scăpat cu viaţă. Martorii cred că tânărul şofer ar fi adormit.

Andreea Neagu, proprietar restaurant: A adormit la volan. Era şi foarte tânăr, fără experienţă în şofat, nu avem ce să facem.

Barman restaurant: Ei au zis că toată ziua au lucrat şi după, azi-noapte, s-au pornit la avion, că la 05:00 aveau avion. Eu rapid am sunat la 112 să spun ce s-a întâmplat, să vină cineva. 

Deasupra restaurantului sunt camerele angajaţilor

Impactul a fost atât de puternic încât oamenii au sărit din pat speriaţi că e cutremur

Barman restaurant: Am auzit o bubuitură şi tremura patul cu mine, la etajul trei. Deci, vă daţi seama. Am coborât să vedem ce s-a întâmpla în restaurant. Când am coborât era aici mult praf, am aprins luminile şi am văzut maşina aici. 

Pagubele sunt considerabile.

Andreea Neagu, proprietar restaurant: Deocamdată, aşa la prima vedere, undeva la 50.000 de euro. 

Localnicii spun că de când au început lucrările de lărgire a şoselei, în zonă au avut loc frecvent accidente. Şoseaua era marcată cu linii galbene, dar imediat după acest accident angajaţii de la drumuri au venit pentru a trasa marcajele cu alb pe carosabil. 

Te-ar putea interesa si

FOC LA COROIENI – Un autocamion a fost mistuit de flăcări la Coroieni (foto)

Vasile Dale

FOTO: Intervenţie a salvatorilor montani la Crasna Vişeului pentru salvarea unui bărbat de 46 de ani

Redactie

FOTO: Maramureşean implicat într-un accident între Jibou şi Dej

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult