BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV: Copilaș de 8 ani căzut de pe tobogan în Parcul Grădina Morii din Sighet. Intervine echipajul SMURD

Vremea deosebit de caldă din Maramureș cu 27 grade Celsius i-a scos din case și pe sigheteni. Aceștia au luat cu asalt parcurile din municipiu cu mic cu mare. 

Din păcate, în Parcul Grădina Morii din Sighetu Marmației s-a produs un incident nedorit astăzi în jurul orei 16.30. Un copil în vârstă de aproximtaiv 8 ani a căzut de pe un tobogan și s-a lovit la cap. Martorii spun că băiatul după căzătură s-a ridicat, a făcut câțiva pași și a căzut inconștient.

Imediat părinții au sunat la 112 și au cerut ajutorul salvatorilor SMURD și al poliției. Ajunși la fața locului micuțul își revenise și era conștient. A fost imobilizat și a fost transportat la Spitalul Municipal Sighetu Marmației pentru investigații amănunțite pentru ca lovitura din zona capului să nu fie ceva mai grav.

Intreaga intervenție s-a desfășurat sub privirile șocate ale zeci de copilași care erau la locul de joacă din Parcul sighetean. Culmea este că părinții îi țineau de mână sau în brațe iar copiii se uitau șocați la cum i se acordă primul ajutor băiatului accidentat. Inconștiență dusă la extrem putem spune fără să greșim de părinții copiilor.

Te-ar putea interesa si

Festival de muzică și artă medievală & folk-2017: PROGRAMUL EVENIMENTELOR

Vasile Dale

VIDEO EXCLUSIV: Impact violent la Tăuții Măgherăuș între două autoturisme

Vasile Dale

VREME SEVERĂ ÎN MARAMUREŞ / ACTUALIZARE: Drumuri inundate, curţi acoperite de apă în Şomcuta Mare. Rupere de nori în Borşa (foto, video)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.