BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul Istoric

FOTO: Două șoferițe s-au ciocnit într-o intersecție din Sighetu Marmației. Incident rutier și la Rona de Jos

Ieri, 22 mai a.c., polițiștii sigheteni au intervenit la un accident rutier produs pe strada Mihai Eminescu din municipiu.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că, o femeie de 43 de ani din Săcel, a condus un autoturism, având direcția de deplasare înspre centrul municipiului, și ajunsă la intersecția cu strada Gheorghe Doja, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de o femeie de 31 de ani din Remeți.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a unei pasagere pe locul din dreapta față în unul dintre cele două autoturisme, respectiv o femeie de 29 de ani din Săpânța.



Ambele conducătoare auto au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Cercetat pentru mai multe infracțiuni rutiere

Ieri, 22 mai a.c., polițiștii Secției 6 Sarasău au fost sesizați prin apel 112 de către un bărbat, despre producerea unui accident rutier în localitatea Rona de Jos.

În urma deplasării la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 54 de ani din Tisa a condus un moped pe D.N.18, în localitatea Rona de Jos, iar într-o curbă periculoasă la stânga, s-a dezechilibrat și a căzut pe drumul public.

În momentul producerii evenimentului, pe moped se mai afla în calitate de pasager, o femeie de 54 de ani din Rona de Sus.

Cele două victime au fost transportate la Spitalul Municipal Sighetu Marmației în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a refuzat prelevarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Totodată, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui autovehicul fără permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de probe biologice.

Acțiune pe viteză

Polițiștii Secției 5 Ocna Șugatag, împreună cu Biroul Rutier din Sighetu Marmației. au desfășurat ieri, între orele 09.00-13.00, o acțiune pentru depistarea conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză, folosind aparatele din dotare.

Polițiștii au verificat 35 de autoturisme și au legitimat 40 de persoane, fiind constatate abateri la O.U.G. 195 din 2002 privind circulația pe drumurile publice. Au fost aplicate 31 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 17.980 de lei, fiind reținut un permis de conducere pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Te-ar putea interesa si

Record la Untold. Robbie Williams, aplaudat de 90.000 de oameni

Redactie

EXCLUSIV FOTO: Bărbat căzut în zăpadă salvat de la îngheț de un echipaj al Poliției Locale Baia Mare

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: În ”Orașul Învingătorilor”, un copil s-a ”tăvălit” și a țopăit pe capota unei mașini parcate pe strada Păltinișului din Baia Mare

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult