Important

VIOLENŢĂ ÎN FAMILIE: Doi maramureşeni s-au ales cu ordine de protecţie după ce şi-au agresat soţiile

Ieri, 22 mai a.c., polițiștii Secției 5 Ocna Șugatag au intervenit în Bârsana, în urma unei sesizări prin apel 112, la o agresiune produsă asupra unei femei.

La fața locului, polițiștii au identificat un bărbat de 49 de ani și două femei de 42 și 78 de ani, toți din Bârsana. Astfel, din primele verificări și din cele relatate de către apelantă, s-a constatat faptul că, pe fondul unui conflict spontan, bărbatul și-ar fi agresat soția, a bruscat femeia de 78 de ani și i-a adresat amenințări.

Astfel, s-a eliberat ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului.



Totodată, în jurul orei 10.00, polițiștii Postului de Poliție Rona de Jos, în urma unui apel 112, s-au deplasat la un imobil pe raza localității, unde s-a sesizat un scandal.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că, în urma unor neînțelegeri, un bărbat de 59 de ani din Rona de Jos, ar fi amenințat-o și agresat-o fizic pe soția acestuia. În urma celor constatate, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului.

În ambele cazuri, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de violență în familie și amenințare.

Te-ar putea interesa si

Surprize la domiciliu by Cătălina Deac

Vasile Dale

Vacanța de vară, în tabere de vară. Ce opțiuni au părinții care nu au cu cine să își lasă copiii

Vasile Dale

BUCURIA DE A DĂRUI: Cadouri pentru două familii din Măgureni din partea poliţiştilor

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult