BREAKING NEWSImportantTara Codrului

IONEL BOGDAN, PNL: ”Am semnat contractul de finanțare pentru reabilitarea și modernizarea DJ108A Gârdani – limită cu județul Sălaj

Continuăm modernizarea infrastructurii rutiere din județul Maramureș, pentru ca toți participanții la trafic să circule în condiții de siguranță. În acest sens, am semnat un nou contract de finanțare, în valoare de 66,4 milioane de lei, privind reabilitarea și modernizarea a 16,16 kilometri de drum județean, pe DJ 108A Gârdani – limită județul Sălaj.

DJ 108A este un drum foarte important, de legătură cu judeţul vecin, Sălaj, un drum care nu a mai fost reabilitat de mulți ani și este absolut necesară implementarea acestui proiect de reabilitare. Lucrările de modernizare și reabilitare se vor realiza în localitățile Ulmeni, Sălsig și Gârdani.

În prezent suntem în faza de licitație publică pentru atribuirea contractului de proiectare și execuție. Durata de execuţie a contractului de proiectare și execuție este de 360 de zile de la emiterea Ordinului Administrativ de începere din care: 180 de zile etapa I – de proiectare, inclusiv aprobare de către supervizor, obținerea autorizației de construire și emiterea ordinului administrativ de începere a execuției lucrărilor – şi 180 de zile etapa a II-a – de execuţie efectivă a lucrărilor.


Valoarea finanţată de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei este de peste 57 milioane de lei, iar valoarea finanţată de Judeţul Maramureş este de 9,3 milioane lei.

Mulțumesc domnului ministru Cseke Attila pentru sprijinul pe care îl oferă proiectelor județului Maramureș. De asemenea, mulțumesc colegilor din cadrul Consiliului Județean Maramureș pentru munca depusă atât pentru realizarea acestui proiect, cât și a celorlalte proiectele aflate în portofoliul Consiliului Județean.

Ionel Bogdan (PNL), președinte CJ Maramureș

Te-ar putea interesa si

FOTO, VIDEO EXCLUSIV: Maşină în flăcări lângă Penitenciarul Baia Mare(actualizare)

Redactie

GALERIE FOTO, VIDEO: Grav accident în Baia Mare, la intersecţia de la mall. Şofer aruncat prin portieră (actualizare)

Redactie

GRAV ACCIDENT ÎN ZONA AUTOGĂRII: Bărbat sprayat și luat pe capotă de un BMW sub ochii soției și copilului. Șoferul fugar nu a fost prins (GALERIE FOTO – ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult