BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

VIDEO: CHUCK NORRIS, de Sighet – Un filmuleț filmat într-o benzinărie i-a”băgat în priză” pe polițiștii sigheteni

O înregistrare video realizată într-o benzinărie din municipiul Sighetu Marmației i-a băgat în alertă maximă de polițiștii sigheteni. ”A apărut Chuck Norris într-un peco din Sighetu Marmației” era mesajul care însoțea înregistrarea video.

În filmuleț se vedea un bărbat lângă o pompă de alimentare care mânuia cu dibăcie un cuțit. Mai mult, în buzunarul de la pantaloni avea un pistol. La un moment dat, bărbatul și-a pus și cuțitul la cingătoare așa ca-n celebrele filme cu Chuck Norris. Oamenii habar nu aveau dacă acestea sunt sau nu reale.

După ce imaginile au fost făcute public, agenții de la ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Sighetu Marmației s-au autosesizat. În scurt timp, bărbatul a fost identificat. Este vorba despre un localnic în vârstă de 58 ani.



Individul a spus polițiștilor că atât cuțitul cât și pistolul sunt de jucărie și că nu a avut intenția de a speria pe cineva. Pur și simplu se juca cu ele.

Totuși pentru că avea arme albe (fie ele și de jucărie) polițiștii i-au aplicat o sancțiune contravențională în valoare de 500 de lei la Legea 61/1991 republicată.

Te-ar putea interesa si

VIDEO – Dezastru EVITAT în ultima secundă! Două camionete au ars, pompierii au reușit să oprească flăcările lângă două TIR-uri pline cu butelii

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Accident cu 3 maşini în intersecţia de lângă Policlinica Sfânta Maria. Un rănit

Redactie

APEL LA SIGHET: Reprezentanții unui local oferă recompensă pentru identificarea celui care ”rupe banii” (VIDEO)

Vasile Dale

1 mesaj

ASB mai 24, 2023 at 7:15 pm

“În filmuleț se vedea un bărbat lângă o pompă de alimentare care mânuia cu dibăcie un cuțit.“ Din filmare vad ca nu e in stare nici sa puna plasticu’ ala dupa curea.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult