BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

FOTO / VIDEO: Accidente rutiere în Baia Mare şi Satu Nou de Jos. O persoană încarcerată (actualizare)

Două accidente rutiere s-au produs în această seară, în Baia Mare şi Satu Nou de Jos.
În accidentul produs în Baia Mare a fost rănit un bărbat, şoferul de la Bucătarul meu. Acesta a fost transportat la spital.

Accidentul de la Satu Nou de Jos s-a produs înainte de staţia Peco, fiind două autoturisme implicate, sunt două victime, una posibil încarcerată.

ACTUALIZARE: Accident rutier Satu Nou de Jos (IPJ Maramureș)

Ieri, 25 mai a.c., la ora 18.33, polițiștii Biroului Rutier Baia Mare au intervenit la un accident rutier, produs pe strada Republicii din Satu Nou de Jos.

La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat de 51 de ani din județul Alba, aflat la volanul unui autoturism, condus dinspre localitatea Cătălina, înspre municipiul Baia Mare, ajuns la intersecția cu strada Hortensiei, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, care circula din sens opus înspre Cătălina, condus de o femeie de 44 de ani din Săcălășeni.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a ambilor conducători auto, care au fost transportați la Spitalul Județean Baia Mare în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Circulația a fost blocată pe durata efectuării cercetării la fața locului, timp de aproximativ 45 minute.  

Femeia de 44 de ani a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero, dar în cazul bărbatului nu a putut fi efectuată testarea, fiindu-i recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

VIȘEUL DE JOS: S-a răsturnat într-o prăpastie cu mașina. A fost resuscitat și readus la viață după 25 de minute

Vasile Dale

SFATURI POMPIERI: Ziua Protecției Civile din România – 28 februarie (VIDEO)

Vasile Dale

COD ROŞU: Vin două ore de coşmar în Maramureş! Copaci rupţi la Lăpuşel, stâlp de electricitate lovit de fulger, DN 18B blocat, accident la Valea Chioarului

Redactie

3 mesaje

FOTO: Ore negre pe şoselele din Maramureş. Accidente în Bârsana şi Baia Mare – Stiri din Maramures mai 25, 2023 at 8:31 pm

[…] seara accidentelor de circulaţie în judeţ. După cele două evenimente rutiere produse în Baia Mare şi Satu Nou de Jos, iată că în ultima oră au mai avut loc două. În Baia Mare, la intersecţia străzilor […]

Raspunde
FOTO: Ore negre pe şoselele din Maramureş. Accidente în Bârsana şi Baia Mare – Antena24.com mai 26, 2023 at 1:33 am

[…] seara accidentelor de circulaţie în judeţ. După cele două evenimente rutiere produse în Baia Mare şi Satu Nou de Jos, iată că în ultima oră au mai avut loc două. În Baia Mare, la intersecţia străzilor […]

Raspunde
Filatelia mai 26, 2023 at 7:35 pm

Ati putea pune putin pozele si mai mici? Ca se vede prea multe in ele. /sarcasm off

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.