BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

ULTIMA ORĂ: Accident rutier pe str. M. Eminescu, o persoană încarcerată. Un motociclist s-a izbit de un tractor

Accident rutier cu puţin timp în urmă pe str. Mihai Eminescu din Baia Mare, la ieşire spre localitatea Groşi. Un autoturism implicat, posibil o victimă încarcerată. La faţa locului intervin echipaje de pompieri, descarcerare, SMURD, poliţie.

Aseară, 24 mai, la ora 19.30, polițiștii din Ulmeni au fost sesizați să intervină la un accident rutier produs între localitățile Ardusat și Colțirea.

La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un motociclu condus de către un tânăr de 23 de ani din Sălsig, dinspre Ardusat înspre Baia Mare, a intrat în coliziune cu un tractor, care circula în aceeași direcție și a efectuat viraj la stânga pentru a intra pe un drum secundar.

La volanul tractorului a fost identificat un bărbat de 56 de ani din Sârbi.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului motociclului, care a fost transportat la spital, de către un echipaj S.M.U.R.D. în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Persoanele implicate în evenimentul rutier au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero în cazul tânărului, iar în cazul bărbatului de 56 de ani, aparatul etilotest a indicat o valoare de 0,05 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate mostre biologice de sânge.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

ACTUALIZARE: S-AU RASTURNAT CU MASINA LA RAZOARE. DOUA VICTIME, UNA INCARCERATA. SE PARE CA ERAU BAUTI (GALERIE FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

PRINS ÎN TRAFIC: Șofer din Finteușu Mare a fost arestat preventiv. Avea 2,46 mg/l alcool pur în sânge (actualizare)

Vasile Dale

COD GALBEN: PLOILE TORENTIALE AU INFUNDAT CANALIZARILE DIN SOMCUTA MARE. DRUMUL JUDETEAN SPRE CIOLT INUNDAT (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.