BREAKING NEWSEveniment

Trei așa ziși șoferi prinși de polițiști. Unul a fost reținut. Accident în intersecție pe strada Victoriei din Baia Mare. (actualizare)

Azi, 26 mai, la ora 07.17, polițiștii băimăreni au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Victoriei în intersecția cu strada Iuliu Maniu din municipiu, s-a produs un accident rutier.

Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism condus dinspre strada Minerilor înspre bulevardul Independenței, de către o femeie de 45 de ani din Baia Sprie, și ajungând în intersecția semaforizată cu strada Iuliu Maniu, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de către un bărbat de 60 de ani din Baia Mare.

Ambii conducătorii auto au fost testați alcoolscopic cu aparatul etilotest rezultatele fiind zero.



În urma accidentului rutier, o pasageră din autoturismul condus de bărbat, a suferit vătămari corporale fiind transportată cu un echipaj S.M.U.R.D. la Spitalul Județean Baia Mare, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

În cauză, a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de  vătămare corporală din culpă.

Cercetați pentru infracțiuni rutiere

Doi tineri de 21 de ani din Baia Mare și Cavnic au fost depistați în trafic aseară și azi-noapte, de către polițiștii Serviciului Rutier și ai Biroului Rutier, circulând la volanul unor autoturisme pe strada Teiului și Progresului din Baia Mare, fără a deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările.

Aseară, polițiștii Biroului Rutier Baia Mare au intervenit la eveniment rutier soldat cu pagube materiale și produs pe strada Eliberării din municipiu.

Deplasați la fața locului, s-a stabilit faptul că un bărbat de 60 de ani din Baia Mare, având permisul de conducere reținut, a condus un autoturism pe strada Eliberării, din direcția străzii Vasile Lucaciu, înspre strada Electrolizei, unde a intrat în coliziune laterală cu un alt autoturism, condus din sens opus de către un tânăr de 25 de ani. În urma impactului a rezultat avarierea ambelor autoturisme.

De asemenea, testați cu aparatul etilotest, în cazul bărbatului de 60 de ani a rezultat o valoare de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, se efectuează cercetări pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

ACTUALIZARE

Astăzi după amiază polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore pe șoferul vinovat pentru producerea accidentului. Acesta a fost depus în arestul IPJ Maramureș iar mâine va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Te-ar putea interesa si

Intervenţie Salvamont cu final trist. Un bărbat a decedat în zona minei Cavnic (video)

Redactie

Anunț umanitar! Ajutor pentru Valentina Nechita, o fetiță de numai un anișor care luptă pentru a trăi

Vasile Dale

INTERVENTII: TREI COLIBE AU FOST MISTUITE DE FOC PE PIRITA (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult