BREAKING NEWSImportant

Cum alegi un cazinou online în 2023?

În ultimii ani în România au apărut tot mai multe cazinourile în mediul online, iar concurența este foarte mare. Din acest motiv este posibil să îți fie dificil să alegi și pe ce criterii să pui accentul atunci când dorești să deschizi un cont nou. Nu trebuie să-ți bați tu capul prea mult, ci lasă-ne pe noi să îți arătăm exact ce contează atunci când vrei să faci alegerea potrivită pentru tine.

Ai vrut vreodată să deschizi cont la unul dintre nenumărate cazinouri online licențiate în România, dar ți-a fost greu să alegi? Stai liniștit, prin acest articol încercăm noi să îți luăm această responsabilitate și menționăm care sunt exact criteriile pe care trebuie să le iei în seamă când dorești să alegi platforma preferată.

Ai grijă să fie legal

În primul rând trebuie să te asiguri că operatorul de jocuri de noroc deține o licență de funcționare acordată de către Oficiul Național al Jocurilor de Noroc. Spre exemplu, cazinou online Mr.Bit apare pe lista operatorilor cu licență clasa I, ceea ce înseamnă că funcționează legal și oferă jucătorilor români una dintre cele mai frumoase experiențe. Sloturi, jocuri de masă, cazinou live și multe alte jocuri interesante așteaptă să le încerci și să te distrezi cu ele în cele mai bune condiții.

Metode de plată acceptate

Unul dintre avantajele cazinoului online este că permite jucătorilor să efectueze depuneri prin mai multe metode fără să fie nevoie ca aceștia să se deplaseze. Pe măsură ce există cât mai multe opțiuni prin care contul poate fi alimentat este cu atât mai bine. Există mai multe tipuri de cazinouri care activează și în mediul offline, iar pentru fiecare metodele sunt diferite.

Nu este suficient să aibă cât mai multe metode, ci trebuie verificat și care este timpul de realizare al tranzacțiilor, valoarea minimă/maximă a fiecărei metodă de depunere, cât și comisioanele aferente și nu acei 2% impuși de statul român, ci acele taxe suplimentare uneori percepute de către operatori. De regulă metodele de plată existente în mediul online sunt: card bancar (Mastercard, Visa), Revolut, transfer bancar, portofel electronic (Skrill, Neteller), Paysafecard, Smith&Smith, OKTO.Cash, A-Bon.

Verifică limitele de retragere

Același principiu ca la depuneri se aplică și în cazul retragerilor. Chiar dacă sunt foarte multe metode permise pentru a putea depune, când vine vorba să retragi bani din propriul cont de pariuri către contul bancar numărul acestor metode se reduce considerabil. Acesta este doar unul dintre motivele pentru care este necesar să verifici care sunt exact metodele de plată în cazul retragerilor și ce limite maxime sunt impuse pentru o singură retragere. Aceste limite pot să difere de la o metodă la alta.

Gama de produse

Criteriu important în alegerea unul cazino online în 2023 este gama variată de jocuri oferite. Ideal ar fi ca pe lângă gama de sloturi care este nelipsită să existe și cât mai multe jocuri, dar și diferite versiuni ale alor. Totodată, nu este suficient nici ca numărul păcănelelor să fie insuficient pentru că pe piață există foarte mulți furnizori și zeci de mii de jocuri. EGT, Pragmatic Play, NetEnt, Play n Go, GreenTube sunt doar câțiva dintre acei dezvoltatori de jocuri de noroc cei mai căutați la noi în țară. În același timp, Evolution Gaming și Pragmatic Play oferă servicii pentru pasionații de cazinou live unde transmit live prin intermediul unor camere de ultimă generație jocuri precum blackjack, ruletă, poker, baccarat și multe altele.

Cazinou live cât mai diversificat

Categoria de live cazinou este un must have al platformelor de jocuri de noroc online. Trebuie ca pe lângă jocurile populare să existe și cât mai multe versiuni ale acestor jocuri. Spre exemplu, ruleta este un joc de bază în ceea ce privește această categorie și de-a lungul timpului există atât ruletă europeană, franceză, dar și americană. Avantajul unei secțiuni de live cazinou este că jocurile populare pot fi jucate cu dealer live și atmosfera din sălile de jocuri este adusă în casa ta.

Poate că ai impresia că este greu să alegi exact cazinoul tău preferat, motiv pentru care am ales să venim noi întâmpinarea ta și am punctat care sunt cele mai importante aspecte pe care trebuie să le iei în considerare dacă vrei să deschizi cont la unul dintre cazinourile online licențiate în România.

Te-ar putea interesa si

O lecție de viață, în penitenciar

Redactie

IPJ MARAMUREŞ: Revelion în pandemie. Ce recomandă poliţiştii

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: STRIGĂTUL DE AJUTOR AL BĂIMĂRENILOR – Orașul a fost ”cucerit” de boschetari, aurolaci și cerșetori! Bătăușii s-au întors azi la locul faptei

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.