Maramuresul Istoric

RONA DE SUS: Tânăr de 21 de ani fără permis de conducere, la volanul unui autoturism fără plăcuțe de înmatriculare

Polițiștii de frontieră maramureșeni au depistat în trafic un tânăr de 21 de ani din județul Maramureș care conducea un autoturism marca Mitsubishi, fără permis de conducere.

Ieri, 28 mai 2023, în jurul orei 03.00, polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Maramureș au oprit în trafic pentru control, pe raza localității Rona de Sus, un autoturism marca Mitsubishi Pajero, fără plăcuțe de înmatriculare.

La volan se afla un cetățean român de 21 ani, domiciliat în județul Maramureș. Tânărul a declarat polițiștilor de frontieră că i s-a rupt suportul de la numărul de înmatriculare, de ceea nu are plăcuțele pe mașină (fiind descoperite în portbagaj), iar permisul de conducere nu poate să-l prezinte.



Totodată, în urma unor verificări suplimentare, s-a constatat că acesta nu deține permis de conducere.

În cauză, polițiștii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană fără permis de conducere, conform Codului Penal, sub directa coordonare a procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației.

Te-ar putea interesa si

ACCIDENTE ÎN BORȘA: O tânără de 18 ani beată la volan a băgat trei tineri în spital. Impact între două mașini și pe DN18

Vasile Dale

ANUNŢ VITAL: Conductă spartă la Sighetu Marmaţiei

Redactie

Festivalul Interjudețean HORA LA PRISLOP, ediția 51

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult